SUZANA MANČIĆ U ZAKUVAVANJU: Nisam znala da izaberem pravog muškarca, a sada je dobro što ne živim zajedno sa mužem 20:00 Vip 0
ONA JE MOJ NAJBOLJI PRIJATELJ! Sale Tropiko u Zakuvavanju otkrio detalje veze sa novom devojkom, a o bivšoj ženi rekao samo jedno! 20:00 Vip 0
VOLIM BEZOBRAZLUK U OVOM POSLU! Anja Mit u Zakuvavanju otkrila šok detalje, ovo više nikako neće tolerisati! 20:00 Vip 0
IMALI SMO SPECIJALNOG GOSTA Aca Sofronijević u "Zakuvavanju" otkrio detalje svadbe: Bilo je mnogo emotivno 20:00 Vip 0
ĆERKA JE OD VUKA I MENE NAPRAVILA DRUGARE Olivera Konatar u "Zakuvavanju" o ljubavi, majčinstvu i novinarstvu 20:05 Vip 0
MINISTAR PRVI DINAR ZARADIO PREKO MOTIKE: Husein Memić o svojoj prošlosti i poslovima koje je radio u mladosti 21:00 Vesti 0
TELEVIZIJE SU STECIŠTE LJUBAVNICA POLITIČARA! Jovana Jeremić u emisiji "Zakuvavanje" otkrila skandalozne stvari, ovo je prava istina 20:00 Vip 0
BIO SAM SA VIŠE OD HILJADU ŽENA I NEĆU DA STANEM! Era Ojdanić u Zakuvavanju otkrio svoje najveće tajne 20:00 Vip 6
DEJAN MILIĆEVIĆ OTVORIO DUŠU U ZAKUVAVANJU! Kajem se što sam smanjio želudac, u Americi sam robovao stricu, bio je pakao! 20:00 Vip 0
MUŠKARCI VARAJU ZBOG PLASTIČNIH ŽENA! Nada Obrić nikad brutalnija u emisiji "Zakuvavanje" 20:00 Vip 0
AKO ŽENA OVO URADI, IMAĆE ZADOVOLJNOG MUŠKARCA! Maja Nikolić u Zakuvavanju otkrila svoj recept zavođenja 20:00 Vip 0
PROBALA SAM KROKODILA I ZEBRU! Dušica Jakovljević napušta Srbiju, odlazi u Afriku, ovakvu je još niste videli 20:00 Vip 0
SAMO STRAST ČUVA BRAK, AKO JE NEMA SLEDI RAZLAZ Lidija Vukićević U "Zakuvavanju" (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ZAKUVAVANJE: MINISTARKA SLAVICA ĐUKIĆ DEJANOVIĆ PREDVODILA KULINARSKI TIM: Odlazi tuga, stiže radost 19:00 Vesti 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KAKO SMO POSTALI PARTNER NATO-a Jugoslavija jednim sporazumom sa Amerikancima postala najjača vojna sila u ovom delu Evrope 09:31 Razonoda 0