RETKO KO ZNA! Mladen Mijatović je venčani kum našem popularnom voditelju, pored kumstva spaja ih i posao 21:00 Vip 0
MLADIĆ NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO Kum mu posvetio jedinstvenu TETOVAŽU, kad se skenira QR kod izađe OVO 10:04 Razonoda 0
OVA POZNATA GLUMICA JE KUMA CECE RAŽNATOVIĆ Potpuno su suprotne, njih dve bi malo ko povezao, a svi je znate iz ove serije! 08:00 Vip 0
''KADA SAM REKAO RODITELJIMA DA SAM SE ZALJUBIO U KUMU, ONI SU POLUDELI'' Marko pitao sveštenika za savet, odgovor je jasan - evo da li je to greh! 13:30 Razonoda 0
MARKO NIJE MOGAO VIŠE DA KRIJE STRAST PREMA KUMI Pitao sveštenika za savet, otac Dušan kaže da je dozvoljeno samo u ovom slučaju 17:46 Vesti 0
''KADA SI KUM NA SVADBI, KAKVA JE PRAKSA KADA JE KOVERTA U PITANJU?'' Stefan postavio pitanje Srbima, odgovori će vas zaprepastiti! 16:00 Razonoda 0
BILA JE ZAPRŠKA MOG BRAKA Pevač otkrio kako je Aleksandra Mladenović uticala na njegov odnos sa ženom 23:00 Vip 0
DA LI JE ZAISTA GREH ODBITI KUMSTVO?! Verovalo se da time može da se NAVUČE PROKLETSTVO, sveštenik rešio dilemu 22:43 Vesti 0
OVO JE KUM VELJKA RAŽNATOVIĆA! Poznati je sportista, bio je užasan prema njemu na početku karijere, a onda mu je krstio sina 10:14 Vip 0
ONI VAM NE SMEJU BITI KUMOVI Veruje se da ako uradite jednu stvar nikada nećete imati sreće! 20:15 Vesti 0
NEĆE DA VALJA Prema starim verovanjima neke osobe nikako ne mogu da vam budu kumovi, evo i zbog čega 12:57 Razonoda 0
"MOJ DRUG NIJE HTEO JER MU JE DEVOJKA REKLA DA NE ŽELI DA BUDE U CENTRU PAŽNJE" Nekad se kumstvo smatralo svetinjom, danas ga ljudi odbijaju iz raznih razloga (FOTO) 08:18 Vesti 0
ŠTA SE DEŠAVA AKO NE PRIHVATITE KUMSTVO? Sveštenik otkriva da li je istina da se to ne odbija 19:12 Vesti 0
VERUJE SE DA ĆE IH PRATITI ZLA SREĆA Sveštenik zauvek razrešio dilemu - Evo da li je greh odbiti kumstvo 17:15 Razonoda 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
"ZAŽALIĆETE ZBOG OVOGA" Putin o napadu na Kazanj: Evo šta je poručio predsednik Rusije! 13:15 Vesti 0
SVI POGREŠNO KUVAMO ČAJ Kuvar tvrdi da ne treba koristiti prokuvalu vodu, ovo je ispravan način pripreme 12:40