SIN UBIO MAJKU DOK JE BIO NA DROGAMA, UMISLIO DA JE ĐAVO! Tukao je do prepoznatljivosti, lekari nisu znali da li je žrtva muško ili žensko! 15:38 Vesti 0
M. Jovanović MISLIO SAM DA MI JE RODBINA NEŠTO UGATALA Presuđeno Đorđu koji je ubio majku na Voždovcu 10:45 Hronika 0
M. Jovanović UDARAO JE TUPIM PREDMETOM PO GLAVI Počinje suđenje sinu monstrumu za jezivo ubistvo majke na Voždovcu 07:41 Hronika 0
Alo!/M.J./Mediji OVO JE MUŠKARAC KOJI JE UBIO MAJKU PA SEBI PRESUDIO Beživotna tela pronašla njegova ćerka u stanu u Rumi (FOTO) 12:36 Hronika 0
Alo!/M.J./Mediji KADA POPIJE PRETVORI SE U ZVER! Goran je ubio majku, pa sebe: Imao je problema sa alkoholom, komšije u šoku (FOTO) 12:29 Hronika 0
Alo!/M.J./Mediji PRVE FOTOGRAFIJE IZ RUME Potresne scene: Ovde je sin ubio majku pa sebi presudio (FOTO) 12:23 Hronika 0
Alo!/M.J./Mediji NAJNOVIJI DETALJI JEZIVE DRAME Oglasio se MUP o porodičnoj tragediji u Rumi 11:14 Hronika 0
Alo!/Telegraf.rs OVO JE ŽENA IZ PEĆI KOJOJ JE SIN ODSEKAO GLAVU Osumnjičeni je za 19. april imao povratnu kartu za Nemačku 11:23 Hronika 0
Alo!/Telegraf.rs OSUMNJIČENI PEĆANAC IMAO POVRATNU KARTU ZA NEMAČKU Nakon što je usmrtio majku, nožem nasrnuo na oca i tetku! 09:34 Hronika 0
Alo!/Mediji JEZIVI DETALJI ZLOČINA KOD PEĆI Ubio majku, odsekao joj glavu i odneo je na tavan! 08:35 Hronika 0
Mediji/Alo!/M.J. DETALJI UBISTVA U ZAGREBU Psihički rastrojeni sin ubio majku sa kojom je živeo? 14:21 Vesti 0
Mediji/Alo!/M.J. SVIREPO UBISTVO KOD NEVESINJA Sin majku mučki pretukao čekićem, umotanu u prekrivač krio je tri dana na tavanu 13:39 Vesti 0
Alo/Mediji/I.T. UŽAS U ITALIJI! Muškarac zadavio majku koja mu je spasila život par minuta ranije 07:44 Vesti 0
Alo.rs CELO SELO JE U ŠOKU Stric Miloša koji je lovačkom puškom usmrtio roditelje ispričao medijima nove detalje 17:56 Hronika 0
Alo/Mediji/I.T. SIN UBIO MAJKU SA DEVET UDARACA SEKIROM U GLAVU! Ubica iz Bačke Palanke na psihijatriji 12:44 Hronika 0
Alo! Obdukcija otkrila kako je Miljan ubio majku Stanojku u kući u Kovinu: Zadao joj više od 50 udaraca, a onda otišao da igra igrice 20:20 Hronika 0
Kuriri/D.S. UBIO MAJKU, PA IGRAO IGRICE Miljan (25) policiji ispričao da je prvo Stanojku šamarao, a onda joj zadao kobni udarac 17:15 Hronika 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
"NE PRAVITE CIRKUS NA ZADUŠNICE" Otac Predrag Popović otkrio zašto na groblje nikako ne treba nositi plastične sveće i cveće (VIDEO) 14:27 Vesti 0