BIVŠA VERENICA DARKA LAZIĆA SE POJAVILA U EMISIJI KOD ANE SEVIĆ Evo kako je voditeljka odreagovala kada ju je ugledala 19:40 Vip 0
MONSTRUOZNO, KAKVE ŽELJE JEDNOG DEDE! Asminova bivša verenica šokirana nakon jezivih kletvi njegovog oca, ne krije bes! 22:41 Vip 0
OGLASILA SE BIVŠA VERENICA ASMINA DURDŽIĆA! Skandal epskih razmera, udarila na njegovu porodicu, obratila se i Aneli Ahmić! 19:15 Vip 0
24sedam/Alo/N.D. OGLASILA SE BIVŠA VERENICA Nakon vesti da je Sofra našao novu ljubav, oglasila se voditeljka i otkrila kako se oseća 09:45 Vip 0
Alo/Đ.M. DARKO LAZIĆ I MARINA GAGIĆ SE LJUBE NA AERODROMU! Pevač podelio emotivan snimak, sada je sve jasno (FOTO) 10:35 Vip 0
Alo.rs UHVAĆENI U PREVARI Pijani ragbista zatekao bivšu verenicu u intimnom činu sa najboljim drugom, a onda je nastao haos (FOTO) 22:22 Sport 0
Alo/A.J. ISPLIVALA NEVIĐENA FOTOGRAFIJA Marina Gagić u venčanici u zagrljaju Darka Lazića 14:15 Vip 1
Alo/N.D. DARKO I MARINA U TAJNOJ VEZI! Alo! ekskluzivno saznaje Lazić obnovio romansu sa bivšom verenicom 07:00 Vip 1
Alo/Đ.M. JADAN DARKO, NE ZNAM KAKO ĆE DA SE OPORAVI Barbara žestoko provocira Lazića, udarila na njegovu novu pesmu i javno rekla svoje mišljenje 13:15 Razonoda 0
Kurir/Alo/J.J. NEĆE DA ČUJE ZA NJEGA Bivša Darkova verenica posle skandala poručila samo jedno 09:53 Vip 0
Alo/Đ.M. BOLJE BI JOJ BILO DA NAĐE NEKI POSAO! Darkova devojka besna jer njegova bivša komentariše njenu trudnoću, ne može više da ćuti na uvrede! 07:45 Vip 0
Telegraf/Alo/K.G. TO ĆE MU BITI VEĆA KAZNA OD BILO KOJE SUDSKE ODLUKE Marina Gagić se seli u grad i otkriva kakvu poslovnu ponudu je prihvatila 15:27 Vip 0
Blic/Alo/K.G. NIKOGA NE ZANIMA ŠTA MARINA IMA DA KAŽE Barbara nije štedele Darkovu bivšu verenicu: Sve radi iz inata i ljubomore! 08:40 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. DARKOVI DRUGOVI MUVAJU MARINU GAGIĆ! Lazićeva bivša verenica glavna tema u selu, nema mira od momaka nakon raskida sa pevačem! 09:30 Vip 0
Star/Alo/Đ.M. SMEŠTA MI MARINA, HOĆE DA MI ODUZME DETE! Darko Lazić besan nakon saznanja šta je sve Gagićeva ispričala u sudnici dok je on bio u Egiptu! 11:30 Vip 0
Alo/Đ.M. BEZ DLAKE NA JEZIKU! Barbara Bobak ponovo provocira Marinu Gagić i to ispred Darka, a reakcija o Ani Sević je tek nesvakidašnja! 12:50 Vip 0
Telegraf/Alo/Đ.M. ODUZIMA MU SINA! Nakon što se Darko Lazić nije pojavio na ročištu, Marina traži potpuno starateljstvo! 10:27 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. ODRŽANO PRVO ROČIŠTE! Marina Gagić ispred suda zbog alimentacije, a evo gde se trenutno nalazi Darko Lazić koji se nije pojavio! 13:12 Vip 1
Blic/Alo/Đ.M. ON TIH 500 EVRA POTROŠI ZA RUČAK Marina Gagić kipti od besa nakon Darkove izjave da je alimentacija prevelika, ne bira više reči! 09:02 Vip 0
Svet/Alo/Đ.M. SVE MI JE ODNELA IZ KUĆE! Darko žestoko optužio bivšu verenicu, pevač izneo sav prljav veš iz njihovog odnosa i tu se nije zaustavio 10:47 Vip 1
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DA LI JE ZABORAVLJANJE NORMALNO? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema 16:19
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31