''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
HIT SNIMAK KRUŽI INTERNETOM! Čak Noris čestitao rođendan reperu iz Bosne, svi sumnjaju da je u pitanju montaža 21:59 Vip 0
SKANDAL NA NASTUPU BUBE KORELIJA I DŽALE BRATA! Publika ih gađala, oni hitno prekinuli nastup: "Alo, mangupe!" 16:10 Vip 0
MAJA BEROVIĆ OTKRILA SVE O RASKIDU SARADNJE SA JALOM I BUBOM Pevačica konačno progovorila o kontroverznom reperskom dvojcu 10:00 Vip 0
ONI SU NA CRNOJ LISTI U SRBIJI! Selma nije jedina koja je zarađivala kod nas, a evo kome je još zabranjen ulazak u Srbiju 14:59 Vip 0
JALA BRAT I BUBA KORELI HITNO OTKAZALI NASTUPE Zanemeli nakon stravičnog zločina u Gradačcu, izdali zvanično saopštenje 19:15 Vip 0
Alo/E.B. SKANDAL! DEVITO I JALA BRAT OPTUŽENI ZA KRAĐU TEKSTA? Srpski reper ih RAZOTKRIO, a onda brutalno opleo po njima! SVE JAVNO OBJAVIO! 10:40 Vip 0
Telegraf/Alo/Đ.M. MENADŽER JALE I BUBE JE OTAC POZNATOG REPERA! Isplivali novi detalji o uhapšenom Admiru, klupko se polako odmotava 20:07 Vip 0
Blic/Alo/A.J. TERETI SE ZA ORGANIZOVANI KRIMINAL Oglasilo se tužilaštvo o hapšenju menadžera Bube i Jale 11:57 Vip 0
Alo/A.J. EVO KO JE UHAPŠENI MENADŽER BUBE I JALE Žena je pucala u njega zbog veze sa Anđelom Vešticom 11:29 Vip 0
Alo.rs/ I.G. SENIDA I COBI SE IGNORISALI NA FESTIVALU Nisu želeli ni duet da otpevaju, a za sve su krivi Jala i Buba 15:30 Vip 1
Devni Avaz/Alo.rs/D. I. LUKAS TRAŽI DA PUSTE BUBU I DŽALU U SRBIJU Moje obezbeđenje je najmanje desetoro bacilo s bine! 18:46 Vip 6
M.Č. BUBAŠVABE NE MOGU DA MI NARUŠE PESMU! Baki B3 ekskluzivno za Alo! otvorio dušu o krađi njegovog poznatog hita! 07:15 Vip 0
Kurir/Alo.rs/D. I. DA LI JOJ JE DOBRO? GOCA BRANI BUBU I DŽALU! Tržanova iznela čudne argumente! 15:18 Vip 2
Pink/Alo/M.K. OPLELA PO BIVŠIM SARADNICAMA! Maja Berović bez dlake na jeziku prokomentarisala skandal Džale i Bube: Bili su normalni ranije! 11:53 Vip 0
SrpskiTelegraf/Alo/Đ.M. BEZOBRAZLUK! Buba i Džala tražili 10.000 evra za nastup, organizatori momentalno otkazali i zvali ovu pevačicu da uskoči! 10:52 Vip 1
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. DECEMBAR Kod Lava napeto na poslu, Škorpija rešava ljubavni problem, Jarac da pripazi na zdravlje 19:25