MOMCI NE STIŽU DA MI PRILAZE! Teya Dora o ljubavi pred Evroviziju, pa otkrila do sada nepoznate detalje iz privatnog života 23:05 Vip 0
TEYA DORA "DRMA" TRON HRVATIMA! Evo šta predviđaju kladionice Evrovizije za prvo polufinale 22:40 Vip 0
TEYA DORA MI NE ODGOVARA NA PORUKE Glavni koreograf izbačen iz tima, a sada otkrio sve o pevačici, evo kakva je zaista 11:15 Vip 0
IZBAČEN ČLAN IZ TIMA PREDSTAVNICE SRBIJE ZA EVROVIZIJU! Ime uklonjeno sa spiska, skandal neviđenih razmera! 17:20 Vip 0
ČUDNA JE, MAJKA JOJ JE POTPUNO DRUGAČIJA Komšije Teya Dore otkrile detalje o pevačici, evo kako se ponaša van kamera 14:00 Vip 0
SUDBINSKI JOJ IZMIČU POBEDE Numerološkinja za Alo! otkrila razlog Breskvicinog poraza na PZE, pa šokirala: Čeka je neslavan kraj karijere 11:50 Vip 0
BRESKVICA NIJE IMALA ŠANSE PROTIV TEYA DORE Evo šta čeka Srbiju na Evroviziji, otkrivamo precizne prognoze 17:15 Vip 0
OVO JE DEVOJKA HRVATSKOG PREDSTAVNIKA ZA EVROVIZIJU! Izgleda brutalno, krije je od očiju javnosti, a sada se sve saznalo 10:06 Vip 0
DA SAM JA TO URADILA BILA BIH ZABRANJENA Breskvicu uporedili sa Sarom Jo, a ona se odmah oglasila 19:09 Vip 0
VLAŠKE VRAČARE SU JOJ PREDVIDELE USPEH! Majka Teya Dore otkrila čime se bavi, ovo su svi detalji 08:45 Vip 0
DA JOJ NIKO NIKADA NE DA NULU! Breskvica potkačila Sajsi MC, svi zbunjeni zbog njenih reči, haos u studiju! 22:47 Vip 0
VLAŠKE VRAČARE SU TEYA DORI PREDVIDELE USPEH Majka pobednice PZE otkrila šta joj je gatara rekla o uspehu naslednice, sve pogodila! 20:04 Vip 0
SLOMILA MI JE SRCE! Karleuša van sebe nakon optužbi da su Teya Dora i Breskvica ukrale njen nastup 16:12 Vip 0
ZORJA SE PLAČE U EMISIJI UŽIVO Voditelj krenuo da je teši, a ona van sebe: Nemojte da mi pričate te stvari! 20:00 Vip 0
ZORJA ĆE PREDSTAVLJATI NEMAČKU NA EVROVIZIJI? Društvene mreže gore, fanovi u šoku komentarišu izjavu pevačice 18:49 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
MASOVNO HAPŠENJE SRBA NA SVADBI U BEČU! Evo zašto je upala policija i šta ih je odalo 14:16 Hronika 0
SKANDINAVSKA MISIJA MOŽE DA POČNE Poznato kada selektor Pešić okuplja "orlove" pred mečeve sa Danskom u kvalifikacijama za EP 12:40