alo.rs DALIBOR RASPLAKAO SRBIJU Ostao bez posla, saznao da ga žena vara sa kumom, a da dete nije njegovo 07:12 Žena 0
Alo/A.M. BOLNA ISPOVEST ANĐELE ĐURIČIĆ Zadrugarka sa knedlom u grlu progovorila o tragičnom gubitku brata, pa prolila more suza 12:34 Vip 0
Alo/A.M. ZATRUDNELA SAM SA 17 GODINA Dalilina životna priča ledi krv u žilama, prvi put ispričala sve o čemu je ćutala 17:21 Vip 3
NAKON RATA U BOSNI ZAVRŠIO JE U LUDNICI Život ga nije mazio, ovo je potresna priča poznatog glumca iz "Nečiste krvi"! 21:13
Republika/Alo/K.G. ŽIVOG GA SAHRANILI, PRIČALO SE DA GA JE UDARIO GROM! Pevač otkrio pravu istinu, a ovu strahotu nikada neće moći da zaboravi! 15:27 Vip 0
Blic/Alo/A.M. TUŽNA SUDBINA POKOJNOG GLUMCA! Borisa Komnenića je rat odvojio od žene i ćerke, a ova rana ga je bolela do same smrti! 14:08 Razonoda 1
najžena.rs TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA MIRE STUPICE: Karijera kao planina, a život tužna priča, odrasla u sirotištu, sahranila braću 11:32
"NISAM MOGLA DA GA SMIRIM" Autistični dečak je udario stjuardesu, a njena reakcija je rasplakala njegovu majku 17:24
Naj žena DANAS BI NAPUNIO 65 GODINA, A IMAO JE VEOMA TEŽAK ŽIVOT Jedan sin u zatvoru, drugi jedva preživeo, a samo mu je ona bila svetla tačka 14:19
najžena.rs "LEKARI SU REKLI DA NEĆU PREŽIVETI": Dijana Lukovac je skoro izlečila cerebralnu paralizu, govori sedam jezika i peva kao anđeo 21:29
Naj žena PRIČA KOJA JE POTRESLA BALKAN - Sramota me je, ali šta da radim: Marija ima 56 godina i KRIJE se od sveta da ne vide gde i kako živi! Ovo niko ne zaslužuje 22:44
Alo/Đ.M. LICE I ZUBI SU KRENULI DA JOJ SE RASPADAJU OD DROGE! Poznata glumica prošla je kroz pakao zbog narkotika, a njena životna priča slama srca! (FOTO) 15:12 Vip 0
Alo/Blic Kada su čuli njenu potresnu priču u celom studiju je nastao muk, a pesmom je sve oduvala: "Imam dva posto šanse da preživim, ali to je bolje nego nula" 16:10 Razonoda 0
DA LI "BOMBARDER" MOŽE PONOVO NA VRH? Hteo je da se ubije, a zatim je postao zver koja ruši sve pred sobom, onda je usledio potpuni slom! 07:25 Sport 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
HITNO! DAČIĆ ŠALJE SAJ I ŽANDARMERIJU Alija Balijagić u ovom mestu u Srbiji, građani pozvani na oprez! 21:10 Hronika 2
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 3. NOVEMBAR Blizance muči negativnost, Vage čeka ozbiljan posao sledeće nedelje 19:30