JOVANI JOKSIMOVIĆ MAJKA DALA USLOV! Evo kako je voditeljka započela svoju karijeru, obelodanila sve detalje 15:20 Vip 0
''BIO MI JE PROSEK SKORO 9'' Rada Manojlović se prisetila fakulteta koji je ispaštao zbog njene karijere: ''Završiću ga do 70. godine'' 17:35 Vip 0
"VOLEO BIH DA JOVANI JEREMIĆ PROPADNE KARIJERA!" Voditelji udarili jedno na drugo, njena žestoka reakcija nije izostala: "Bolje da se probudiš iz svog sna!" 20:00 Vip 1
"DA SAM ZAKASNIO 30 SEKUNDI, NE BIH JE SREO" Aleksandar Sofronijević o sudbinskom susretu i saradnji sa Sašom Popovićem 11:45 Vip 0
"MOJA ĆERKA DA BUDE PEVALJKA?" Velika ispovest Saše Popovića, ove detalje o njemu i njegovoj karijeri je retko ko znao! 08:56 Vip 0
ZBOG ČEGA SE LJUDI NAJVIŠE KAJU NA KRAJU KARIJERE Kad sve prođe, tek onda im bude krivo zbog straha od „šta ako…“ 16:13
GLUMAC ZBOG DROGE UNIŠTIO KARIJERU Predviđali mu neverovatan uspeh, a danas izgleda poražavajuće! 22:00 Vip 0
"ČUJEM KAKO ŽIVIM OD SLAVE I NOVCA MOG BRATA I DA MI JE TO JEDINO ZANIMANJE" Đorđe Đoković progovorio o svojoj karijeri 13:55 Vip 0
POSAO IZ SNOVA BEZ FAKULTETSKE DIPLOME Mlada žena objasnila šta joj bilo potrebno da do njega dođe 12:58
"NEKI RASTANCI SU OSTALI LOŠI, SA TIM LJUDIMA NEMAM NIKAKAV KONTAKT, NITI ŽELIM..." Ognjen Nestorović najiskrenije progovorio o životnim izazovima koje nije bilo lako prebroditi 10:02
ŽIVELA NA IVICI SIROMAŠTVA, LEČILA SE OD DEPRESIJE, ZAMALO DOTAKLA PONORE... Slavna književnica prošla kroz pakao, pa postala milionerka 14:47
DIREKTOR AMAZONA O USPEHU: Ovo je stvar koja deli ljude koji napreduju od onih koji stagniraju 20:45 BIZ 0
"KORISTIM FOTOŠOP, MOGU DA STAVIM GLAVU NA TUĐE TELO, ZA OSTALO PLATITE!" Hrvat napisao CV o kom bruji region 19:55 BIZ 0
GLUMICA JOJ POŽELELA SVE NAJGORE, A DRUGA JE NAPALA ZBOG BIZARNE STVARI Voditeljka Tijana Prica se prisetila najtraumatičnijih detalja iz karijere 10:01
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0