EVO KAKO IZGLEDA ŽENA BEJBI LAZANJE! Oženio ju je u tajnosti, retko ko zna zašto je ona bitan faktor u njegovoj karijeri 18:50 Vip 0
OŽENIO SE BEJBI LAZANJA U STROGOJ TAJNOSTI! Zabrane koje su imali gosti šokiraju region, sve isplivalo u javnost 17:25 Vip 0
GUBIM DAH, SMRŠAO SAM 30 KILOGRAMA Hrvatski pevač u teškom stanju, ugroženo mu zdravlje, otkrio šta mu se dešava 16:33 Vip 0
POTEZ HRVATSKOG PREDSTAVNIKA RASPLAKAO LJUDE ŠIROM REGIONA! Ovo je uradio sa novcem od Evrovizije i izazvao haos! 16:39 Vip 0
SNIMCI SA DOČEKA POBEDNIKA EVROVIZIJE OBIŠLI SVET! Ljudi u neverici nakon scena sa aerodroma, javnost širom Evrope brutalna! 19:25 Vip 1
OVO NISTE MOGLI DA VIDITE U PRENOSU EVROVIZIJE Svi bruje o potezu voditeljke, evo šta je radila dok je nastupao Bejbi Lazanja! 16:42 Vip 0
"OVO JE DEMONIZAM" Prijatelj Novaka Đokovića NAJSTRAŠNIJE IZVREĐAO Bejbija Lazanju - hrvatska senzacija nije reagovala 22:54
PREDSTAVNIK HRVATSKE NA EVROVIZIJI ZAPLAKAO NA TRGU Nije mogao da sakrije emocije kada je ugledao njih, rasuo se na komade 15:46 Vip 0
BEJBI LAZANJA DOLETEO U ZAGREB Sačekalo ga neviđeno iznenađenje, scene sa aerodroma i gradskih ulica teraju suze na oči 15:00 Vip 0
BEJBI LAZANJA NAPUSTIO MALME Hrvatski predstavnik se oglasio iz aviona, pa otkrio šta će uraditi čim sleti u Zagreb 13:30 Vip 0
OGLASILA SE TEYA DORA NAKON OSVOJENOG 17. MESTA Direktno se obratila predstavniku Hrvatske na Evroviziji 12:50 Vip 0
NEĆE TI ONI DOLAZITI NA KONCERTE NEGO PUBLIKA Bejbi Lazanja žestoko potkačio stručni žiri sa Evrovizije nakon osvojenog drugog mesta 12:30 Vip 0
MI MOŽEMO MIRNO DA SPAVAMO Oglasio se Bejbi Lazanja nakon što je zauzeo drugo mesto na Evroviziji 09:50 Vip 0
JE*EM VAM POLITIKU, OVO JE MUZIKA Poznati Hrvati pobesneli nakon što je Bejbi Lazanja zauzeo drugo mesto na Evroviziji: "Sudija je lopov" 08:40 Vip 0
HRVATSKA ODUVALA NASTUPOM NA EVROVIZIJI! Arena na nogama, on je jedan od favorita za pobedu 23:02 Vip 0
HRVATI VEĆ SLAVE! Evo kakvo je stanje pred finale Evrovizije, Teya Dora skočila na kladionicama! 12:00 Vip 0
MARIJA HRVATSKOJ POŽELELA POBEDU NA EVROVIZIJI! Šerifovićeva iznenadila obraćanjem, ovo niko nije očekivao! 07:35 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
TEROR GLASNE MANJINE SE NASTAVLJA Šačica pristalica opozicije blokira saobraćaj kod Skupštine (FOTO) 18:27 Vesti 1
DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 23. DECEMBAR Nagli preokreti mogu narušiti mir jednom znaku, Ovnovi imaju važan zadatak 19:26
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31