OPŠTI KOLAPS ISPRED CECINE VILE Poznati pristižu na slavu kod Ražnatovića, sve je spremno! (VIDEO) 19:40 Vip 0
POTRESAN PRIZOR IZ DOMA PEVAČICE Na Nikoljdan bez supruga, pre sedam meseci postala je udovica (FOTO) 19:25 Vip 0
PEVAČICU JURE ZA NOVAC NAKON SMRTI MUŽA Sa groblja otkrila kroz kakvu dramu prolazi: Nemaju trunke stida! 14:35 Vip 0
NAKON STRAŠNE TRAGEDIJA PEVAČICA PRIZNALA SVE! Cipka (29) nakon iznenadne smrti supruga obelodanila: "Nisam krila muža..." 16:20 Vip 0
NAŠA PEVAČICA NAŠLA MUŽA MRTVOG, PORODICA JOJ OKRENULA LEĐA! Sada im se javno i obratila: "Familiju nemam, teško onima..." 18:20 Vip 0
LUKS STAN SA POZLAĆENOM WC ŠOLJOM! Zavirite u dom pevačice koja je nedavno postala udovica, osmeh joj nekad izmami papagaj 08:00 Vip 0
PEVAČICA KUPILA GROBNO MESTO PORED MUŽA Pre četiri meseca je ostala udovica, na sahrani joj pozlilo! 21:20 Vip 0
"OVO JE MOJA IKONA" Naša pevačica sahranila supruga, sada pokazala kako čuva uspomenu na njega 12:10 Vip 0
PEVAČICA POSVETILA TETOVAŽU POKOJNOM SUPRUGU Pre tri meseca je ostala udovica, na sahrani joj je pozlilo 13:28 Vip 0
TUGA U DOMU ALEKSANDRE TADIĆ CIPKE Sahranu muža jedva je preživela, dva meseca nakon gubitka saopštila bolnu vest 11:30 Vip 0
PEVAČICA SKINULA CRNINU, PA POKAZALA TELO U BIKINIJU Sahranu muža jedva je preživela, a evo gde se sada nalazi Cipka 08:20 Vip 0
CIPKA SE ODREKLA DELA FAMILIJE Nakon gubitka muža, pomenula njegove ćerke, pa priznala: "Preživela sam šok..." 15:40 Vip 1
"ON BI MI TO PRVI REKAO" Pevačica nakon smrti muža nastavila da peva, pojavila se u provokativnom stajlingu! 07:40 Vip 0
PEVAČICA SKINULA CRNINU, PA POČELA DA PEVA Cipka dala mužu 40-dnevni pomen, pa se vratila poslu 11:50 Vip 0
SAHRANU MUŽA JEDVA JE PREŽIVELA, A SADA OTKRIVENO ŠTA RADI PEVAČICA Komšije je raskrinkale, ona žestoko oplela po njima! 08:30 Vip 0
PEVAČICA NAKON SMRTI MUŽA OTKRILA STRAŠNE DETALJE: Čaršijski džukci i džukelice, ostavljam vam da razvijate filmove u svojoj glavi! 14:30 Vip 0
OTKRIVENO U KAKVOM JE STANJU PEVAČICA NAKON SMRTI MUŽA Koleginica obelodanila potresne detalje: Velika tragedija! 23:15 Vip 0
PEVAČICA ZAVRŠILA NA LEKOVIMA NAKON SMRTI MUŽA Planirali proširenje porodice, a on iznenada preminuo! 10:10 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo UKRAJINA UDARILA DRONOVIMA, GORI NUKLEARNO SKLADIŠTE Veliki haos na 150 kilometara od granice 11:04 Vesti 0
TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI OSTAJU PRIJATELJI SA BIVŠIMA Njihovo srce ima prostora za sve, veruju u mir i harmoniju.. 11:00 Razonoda 0