Blic/Alo/I.G. ZADRUGARKA SE ZAPOSLILA U TRŽNOM CENTRU! Nekada je zarađivala brdo para u rijalitiju, a sada perikom i maramom krije identitet! 16:04 Vip 1
Kurir/Alo/Đ.M. SKANDAL! Isplivao eksplicitni snimak Nataše Radan, starleta potpuno gola dok radi ovo, a otkriveno i na kom intimnom mestu ima pirsing! 14:35 Vip 0
Alo/I.G BIO JE PRELJUBNIK DOK GA NISAM RAZVELA! Nataša Radan isprozivala Amara Gileta, nije štedela reči! 12:26 Vip 0
Alo PEVAČ POBESNEO NA NOVINARKU! Nije mogao da se kontroliše, odbrusio joj zbog ovog pitanja! 17:26 Vip 0
Alo/I.G. OŠIŠALA SE NA ĆELAVO ZBOG LJUBAVI! Nataša Radan otkrila pojedinosti žestokog sukoba sa dečkom i agresiji 22:23 Vip 0
Telegraf/Alo/Đ.M. UŽASNA STVAR IH POVEZUJE! Ovo su rijaliti učesnice koje su same sebi obrijale glavu, a razlog zbog čega je ova zadrugarka to uradila je sve rasplakao! 12:18 Vip 0
Pink.rs/Alo.rs/D. I. DEČKO ME UHVATIO U PREVARI, PA ME NATERAO DA SE OŠIŠAM Stravična ispovest zadrugarke, pretrpela jezivo nasilje! 13:55 Vip 0
Alo.rs/D. I. ZADRUGARKA OBRIJALA GLAVU Svi treba da naučimo da kaznimo sebe kada pogrešimo! 13:16 Vip 0
Alo/Đ.M. DEŠAVA SE TU NEŠTO! Bivši zadrugar bez dlake na jeziku otkrio sve tajne rijaliti učesnika, spomenuo pakleni plan Dalile i Dejana! 07:50 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. UVEK ISPADNEM NAJGORA! Nataša Radan obelodanila detalje afere sa poznatim pevačem! 19:50 Vip 0
Alo/Republika POKUŠALA SAM SEBI DA ODUZMEM ŽIVOT Nataša Radan šokirala priznanjem: Pala mi je roletna i pomešala sam tablete! 22:17 Vip 0
Alo.rs/Nedeljko Kiš NATAŠA RADAN ZA ALO! PRIZNALA EMOCIJE PREMA PEVAČU Zbog Amara Gileta sam spremna na sve! 07:15 Vip 0
Alo.rs/D. I. ZASKOČILA GA NA BINI, ON JE GRLIO Amar Gile ponovo sa Natašom Radan, ljubavnici se sreli! 18:56 Vip 0
Alo/Đ.M. NIJE MOGLA VIŠE DA IZDRŽI! Nataša Radan osula paljbu po Anđelu Rankoviću, nije birala reči za bivšu simpatiju! 10:11 Vip 1
Republika/Alo/M.K. ISPLIVALA ISTINA? Nataša se osvetila Mini i završila sa Mensurom u krevetu! 19:26 Vip 0
Pink/Alo/M.K. NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI, PREKIPELO JOJ SVE! Nataša Radan konačno progovorila o vezi sa Bubom Korelijem 17:55 Vip 0
Alo/M.K. KAO OD MAJKE ROĐENE! Nataša Radan uradila silikone, niko ne ostaje imun na taj prizor (FOTO) 19:58 Vip 1
Kurir/Alo.rs/D. I. PUKLA BRUKA! PEVAČ VARAO ŽENU SA UČESNICOM ZADRUGE Ona sve ispričala, pa pokazala poruke! 09:31 Vip 0
Pink.rs/M.A. AMAR GILE GRLI BIVŠU ZADRUGARKU DOK MU ONA GREJE KRILO Isplivala šok fotografija Nataše Radan i pevača, ovo je dokaz da mu je bila ljubavnica? 21:50 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
"GOVORE: BIĆE TO MONSTRUOZNA KATASTROFA ZA VAS!" Šta je stavljeno na kocku u sukobu u Ukrajini? 17:57 Vesti 0
POLICIJA GA JE LOCIRALA U SRBIJI Pogledajte jedini snimak Alije Balijagića u bekstvu (VIDEO) 20:23 Hronika 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 3. NOVEMBAR Blizance muči negativnost, Vage čeka ozbiljan posao sledeće nedelje 19:30