OVO JE SIN VESNE I ĐOLETA ĐOGANIJA! Vešto se krije od očiju javnosti, a tinejdžerke lude za njim (FOTO) 21:10 Vip 0
VESNA ĐOGANI ŽESTOKO IZVREĐALA ESTRADU! Na udaru ove kolege, nema nameru da se izvini, a tek šta je izgovorila za Aleksandru Prijović 22:43 Vip 0
BILA JE GROZNA, HVALILA SE KAKO VARA HARISA! Pevačica raskrinkala aferu Meline Džinović: Bila sam u šoku, žao mi ga je! 09:45 Vip 0
ĐOLE ĐOGANI I VESNA NISU U BRAKU! Pevačica i denser otkrili istinu o kojoj nisu pričali do sada 16:41 Vip 0
TI NE POSTOJIŠ I NEMOJ VIŠE DA NAS ZOVEŠ! Naša pevačica oca nikada nije upoznala, izgovorene su joj strašne reči 07:00 Vip 0
DOBAR DAN, JA SAM VESNA, A VAŠ MUŽ JE MOJ TATA Vesna Đogani nikada nije upoznala oca, a maćeha je razorila jednom rečenicom 09:00 Vip 0
ISPLIVAO KUĆNI VIDEO VESNE ĐOGANI Pevačica bez brushaltera, preko dva miliona ljudi pogledalo snimak! 08:15 Vip 0
"TI NE POSTOJIŠ I NEMOJ VIŠE DA NAS ZOVEŠ" Naša pevačica oca nikada nije upoznala, kada je pokušala da stupi u kontakt sa njim, izgovorene su joj strašne reči! 07:40 Vip 0
NEKA GLEDA ŠTA NJEGOVA ŽENA RADI GODINAMA UNAZAD Milica Pavlović raskrinkala Vesnu i Đoleta Đoganija, žestoko im odgovorila, skandal trese estradu 15:54 Vip 1
VESNA ĐOGANI NAPRAVILA SKANDAL NA NASTUPU Oterala kolege sa bine, oni joj žestoko odbrusili, uporedili je sa glistom 17:01 Vip 0
TI NE POSTOJIŠ I NEMOJ VIŠE DA NAS ZOVEŠ! Naša pevačica oca nikada nije upoznala, izgovorene su joj strašne reči 10:45 Vip 0
ĐOLETU JE SVEGA PREKO GLAVE, KINJI VESNU ZA SVE Komšije Đoganija obelodanile šok detalje, nju obožavaju, a evo kakav je on zapravo! 17:55 Vip 0
MELINA DŽINOVIĆ JE NAVELIKO PRIČALA U SALONU ŠTA RADI! Naša pevačica obelodanila šok detalje, pa javno podržala kolegu: Baš je grozna! 19:25 Vip 0
TAJ NJEN TONI JE BEZVEZE, DRAGANA ĆE PROCVETATI Oglasila se poznata pevačica i pružila podršku koleginici 19:21 Vip 0
NAŠA PEVAČICA ŽIVELA U TROŠNOJ KUĆI ISPOD MOSTA Zbog siromaštva je odrasla u Zvečanskoj, a danas uživa u suvom luksuzu 07:00 Vip 0
NEMA POMIRENJA, BOLJE NEKA ĆUTE! Luna i Anabela u emisiji uživo o svađi sa Vesnom i Đoletom Đoganijem, muk u studiju! 22:33 Vip 1
MOJA I VESNINA DEVOJČICA SU VRŠNJAKINJE! Đoletova i Slađina ćerka otvoreno o posledicama razvoda roditelja 17:00 Vip 0
ISPAO JE CAVA, MISLIM DA SVE RADI ZBOG PARA Vesna Đogani brutalna posle Rastinih prozivki, pale teške reči, jednim potezom ga spustila 19:20 Vip 0
OVO JE VESNIN I ĐOLETOV SIN! Adriano je brutalan frajer, ne voli da se eksponira, a tek kada vidite kako je građen 23:45 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
ŠTA JE RUSIJA ISPALILA NA UKRAJINU? Vojni stručnjak demantuje ukrajinske tvrdnje: "Nema smisla" 15:44 Vesti 0
HRVATI SE KRSTE I NE VERUJU Ovo je novi slogan Milanovića za predstojeće predsedničke izbore (FOTO) 15:32 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57