VESNA ĐOGANI GODINU DANA NIJE ZNALA DA JOJ JE OTAC UMRO Grca u suzama: Više nema šanse da ćemo se upoznati! 08:30 Vip 0
"TA OSOBA JE RADILA SA NAMA" Vesna Đogani ne može više da ćuti o Đoletovoj prevari, rešila da konačno sve otkrije javno! 21:40 Vip 0
OD 18 GODINA STARIJEG MUŽA DOBILA PLAC ZA ROĐENDAN! Pevačica otvoreno priznala: "Cveće i bombonjere me ne zanimaju" 11:50 Vip 0
"JOŠ IMAM STRAH DA NEĆU IMATI ŠTA DA JEDEM" Potresna ispovest Vesne Đogani o najvećoj traumi iz detinjstva! 17:42 Vip 0
SLAVLJE U DOMU ĐOGANIJA! Vesna se oglasila i otkrila srećne vesti: "Ko hoće, neka čestita!" (FOTO) 16:20 Vip 0
"ON JE STARIJI OD MENE 18 GODINA, ALI JA TU..." Vesna Đogani otkrila sve o odnosu sa Đoletom, ovo će vas šokirati! 19:38 Vip 0
OVO JE ĐOLETOVA ĆERKA IZ PRVOG BRAKA! Stigla na proslavu u njenom društvu, ona se krila od kamera! 21:44 Vip 0
GAGI STIGAO NA GALA SLAVLJE KOD ADRIANA! Progovorio o porodičnim odnosima, pa otkrio šta mu je poklonio: "To mu je najpotrebnije" 21:16 Vip 0
GALA SLAVLJE KOD ĐOGANIJEVIH! Vesna i Đole priredili punoletstvo sinu, on prvi put pozirao pred kamerama! (FOTO) 20:32 Vip 1
TI NE POSTOJIŠ I NEMOJ VIŠE DA NAS ZOVEŠ! Naša pevačica oca nikada nije upoznala, izgovorene su joj strašne reči 22:30 Vip 0
OVO JE SIN VESNE I ĐOLETA ĐOGANIJA! Vešto se krije od očiju javnosti, a tinejdžerke lude za njim (FOTO) 21:10 Vip 0
VESNA ĐOGANI ŽESTOKO IZVREĐALA ESTRADU! Na udaru ove kolege, nema nameru da se izvini, a tek šta je izgovorila za Aleksandru Prijović 22:43 Vip 0
BILA JE GROZNA, HVALILA SE KAKO VARA HARISA! Pevačica raskrinkala aferu Meline Džinović: Bila sam u šoku, žao mi ga je! 09:45 Vip 0
ĐOLE ĐOGANI I VESNA NISU U BRAKU! Pevačica i denser otkrili istinu o kojoj nisu pričali do sada 16:41 Vip 0
TI NE POSTOJIŠ I NEMOJ VIŠE DA NAS ZOVEŠ! Naša pevačica oca nikada nije upoznala, izgovorene su joj strašne reči 07:00 Vip 0
DOBAR DAN, JA SAM VESNA, A VAŠ MUŽ JE MOJ TATA Vesna Đogani nikada nije upoznala oca, a maćeha je razorila jednom rečenicom 09:00 Vip 0
ISPLIVAO KUĆNI VIDEO VESNE ĐOGANI Pevačica bez brushaltera, preko dva miliona ljudi pogledalo snimak! 08:15 Vip 0
"TI NE POSTOJIŠ I NEMOJ VIŠE DA NAS ZOVEŠ" Naša pevačica oca nikada nije upoznala, kada je pokušala da stupi u kontakt sa njim, izgovorene su joj strašne reči! 07:40 Vip 0
NEKA GLEDA ŠTA NJEGOVA ŽENA RADI GODINAMA UNAZAD Milica Pavlović raskrinkala Vesnu i Đoleta Đoganija, žestoko im odgovorila, skandal trese estradu 15:54 Vip 1
ZAMERAJU MI ŠTO NISAM KRENULA PUTEM TEE TAIROVIĆ! Gabrijela Pejčev prvi put o vezi sa Cecinim bratom: ''Tačno je...'' 19:35 Vip 0
STUDENTI ĆE POBEDITI, ALI TEK KAD SHVATE KO IH JE ISKORISTIO ZA BOGAĆENJE I LIČNE INTERESE Profesor Vladan Petrov U RINGU o blokadama i onome što sledi posle njih 20:00 Vesti 0
''RADA BI DA BUDE DŽEJ LO?!'' Ema Radujko u Modnoj policiji oplela po koleginicama: ''Zbog Karleuše sam otkazala porudžbinu'' 20:00 Vip 0
VRNJAČKA BANJA OBARA REKORDE U TURIZMU: Bogata ponuda za turiste u najvećoj banji naše zemlje (VIDEO) 17:38 Vesti 0
POKUŠALI SMO ''ILI ILI'' IZAZOV SA MAJOM NIKOLIĆ! Pevačica u šoku: ''Zapaliću te, baciti u kantu, ja sam Srpkinja'' 19:40 Vip 0
ŠTIĆENICI SEVERINE, PALI STE NA ISPITU Profesor Čedomir Antić U RINGU o protestima i studentskim blokadama 20:02 Vesti 38
''NISMO TRANS OSOBE, SRBI NISU UPUĆENI'' Šta roditelji grupe Harem Girls misle o njihovom šminkanju i oblačenju haljina: ''Otac ide redom i...'' 20:00 Vip 0
"VAŽAN KORAK KA NORMALIZACIJI" Profesor Petrov za Alo!: Ova situacija će se vrlo brzo završiti (VIDEO) 12:35 Vesti 0
SNEG I GRMLJAVINA SA MORA "GUTAJU" SVE PRED SOBOM Osvanuli neverovatni snimci zastrašujuće pojave 15:23 Vesti 0
MLADIĆ (27) POGINUO U TEŠKOM UDESU NA MAGISTRALI Jezive scene sa mesta nesreće, među putnicima i četvoro dece (FOTO) 15:07 Vesti 0