DA LI MUŠKARCI IKADA PREBOLE PRVU LJUBAV? Evo odgovora na pitanje koje muči većinu žena, sada je dilema rešena 18:51
PRVU LJUBAV MU UBILI NA KUĆNOM PRAGU Gledao je leševe i krio se od snajperista, priča od tragedije do umetnosti popularnog pevača! 15:45 Vip 0
SADA VOLI NJENU DRUGARICU I KOLEGINICU, A U MLADOSTI LJUBIO JE NJU Znate li ko je pre Vojina Ćetkovića bio velika ljubav Slobode Mićalović? 14:25
MODNA KUĆA NAPRAVILA JAKNU SA LIKOM HRIŠĆANSKOG SVECA Srbi i Srpkinje ga slave kao krsnu slavu, svi se pitaju "Je l' osveštana?" 14:00
PRE RUŽICE VOLEO JE DEVOJKU IZ TRAVNIKA! Ovo je prva ljubav pokojnog premijera Zorana Đinđića 23:01 Vip 0
PRE BOBE JE VOLELA NJEGA Evo ko je bio muškarac koji je ukrao Brenino srce, ne možete ni da naslutite o kome je reč! 07:00 Vip 0
BRENA PRE BOBE SLEPO VOLELA OVOG MUŠKARCA! Bili su na korak od oltara, ali sudbina je htela drugačije, evo o kome je reč 07:00 Vip 0
Alo/A.J. ONA JE PRVA LJUBAV ZDRAVKA ČOLIĆA Glumica izgleda fantastično, a Čola joj je posvetio ove stihove! 06:00 Vip 0
Alo/A.J. OVO JE PRVI DEČKO KSENIJE KNEŽEVIĆ Pevačica se prisetila trenutaka sa njim, pa priznala: Ovu sliku sam često bacala! 20:45 Vip 0
Espreso/Alo/B.S. PRVA VELIKA LJUBAV ANE BEKUTE Voleli su se 10 godina, a sada je isplivala njegova slika (FOTO) 14:00 Vip 0
Espreso/Alo/B.S. SA OVIM POZNATIM MUŠKARCEM JE IZGUBILA NEVINOST, Dušica Grabović otkriva ko je bio njena prva ljubav (FOTO) 12:00 Vip 0
24sedam/Alo/B.S. OTKRILA SVOJ NAJVEĆI BLAM Anastasija Ražnatović se prisetila na koji način je muvala dečka "NIJE MI SE JAVIO POSLE TOGA" 09:45 Vip 0
24sedam/Alo/N.D. NJU JE VOLEO PRE SLAĐE I VESNE Đole Đogani je imao zabranjenu ljubav, POSVETIO JOJ PESMU, SRELI SU SE POSLE 40 GODINA 17:10 Vip 0
najžena.rs BILA JE PRVA DEVOJKA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: U momentu najveće popularnosti, diva prelepog glasa je nestala je sa scene, a evo kako sada izgleda 18:41
K.Ć. Odgovorom oduševila Srbiju: Na pitanje "da li se seća svoje prve ljubavi", baka (95) iz Beograda je ko iz stopa emotivno rekla... 16:05
Alo/N.S. POKUŠAVAM ĆERKI DA POSTAVIM GRANICE! Nataša Bekvalac iskreno o prvoj ljubavi: Hana ima samo dve godine manje, nego ja 09:10 Vip 0
Espreso/Alo/A.M. O NJEMU NIKADA NIJE GOVORILA Milena Radulović je svoju prvu ljubav krila godinama, evo koji poznati glumac je u pitanju (FOTO) 19:14 Razonoda 0
Alo/Đ.M. ONA JE MOJA PRVA LJUBAV Brenin sin objavio privatnu fotografiju sa ovom pevačicom i šokirao izjavom, ovo niko nije očekivao od njega (FOTO) 17:57 Vip 0
Hello/Alo/Đ.M. ZBOG NJE GA SE PORODICA ODREKLA! Vesna Zmijanac je tajnu o svojoj prvoj ljubavi krila skoro 40 godina, bio je sin moćnika, a onda je usledio šok! 12:36 Vip 0
Alo/I.G. ON JE PRVA VELIKA LJUBAV SEKE SABLIĆ! Zaljubili su se nakon akademije, preminuo je na današnji dan, a ovako je glumica pričala o njemu! 20:24 Razonoda 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DA LI JE ZABORAVLJANJE NORMALNO? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema 16:19
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31