VRATITE SJAJ SUVOJ KOSI Sada je pravo vreme da joj pružite najbolji tretman, evo kako da je zaštitite od zime 09:04
OVALNO, OKRUGLO, PRAVOUGAONO, SRCOLIKO, DUGULJASTO... Evo koju dužinu kose je idealno izabrati za svaki oblik lica, kod jedne stvari sve žene pogreše 21:02
DA LI STE ČULI ZA MAGIČNO PRAVILO 60 - 80? Ova tehnika pranja kose će je ponovo vratiti u život, ključ je u jednoj stvari! 19:00 Razonoda 0
ISPUCALI KRAJEVI NISU KRAJ SVETA Vratite kosi lepotu i sjaj koji zaslužuje, treba znati smo jedno pravilo 10:05
KAKO BI TEK BILO DA SREĐUJE OBRVE, MAJKO MILA Frizer mlatio satarom mušteriji pored glave, tehnika šišanja ostavila internet u šoku! (VIDEO) 18:00 Razonoda 0
GODINU DANA NIJE OPRALA KOSU ŠAMPONOM Rezultat ju je potpuno raspametio, a usledile su ove velike promene 09:47
EVO 6 TRIKOVA KOJI ĆE SPASITI VAŠU KOSU I KADA JE CIČA ZIMA Niske temperature je isuše, postane užasno lomljiva 09:54
MALA TARA JE URADILA NEŠTO ŠTO MNOGI ODRASLI NISU! Na dar je dala deo sebe BOLESNOJ DECI! 10:54 Vesti 0
NIJE SAMO VITAMIN D Ovih 5 suplemenata se odlično bore protiv opadanja kose, evo gde ih ima najviše 20:30
NERVIRA VAS OPADANJE KOSE? Evo kako da je ojačate za čas, prirodni sastojci su njeni najbolji prijatelji 09:09
KOSA NEĆE BITI SLEPLJENA Osvežite je uz pomoć predmeta koji ima svaka žena u Srbiji, u ovaj trik se kune čuveni frizer 14:55
REŠITE SE NAELEKTRISANE KOSE NA 5 NAČINA Nikad lakše do uredne i lepe frizure, bez obzira na vremenske uslove 09:11
Naše bake su ovim čajem prale koren glave: Kosa im je bila bujna, zdrava, a volumen je nezamisliv 18:17
JEDNA JE PRILIČNO POTCENJENA, A NAJLAKŠE SE ODRŽAVA 4 idealne frizure i dužine kose za žene preko 40 godina 15:14
IDEALNA BOJA KOSE ZA JESEN Srpkinje ne mogu da odole ovoj nijansi, lako se održava i pristaje svim ženama 10:55
KAKO SE KOSA MENJA S GODINAMA I KAKO SE NOSITI SA TIM? Ove promene su često zanemarene, a trebalo bi na njih obratiti pažnju 20:53
DŽULIJA ROBERTS NIKAD LEPŠA, A NI MLAĐA Apsolutno oduševila frizurom koju obožavaju Srpkinje, sve oči su bile uprte u nju 11:43
IZABERITE SAVRŠENU BOJU ZA VAS Poznati frizer preporučuje 5 najlepših nijansi za jesen, Srpkinje ih obožavaju 10:25
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OSIM POVIŠICE PENZIONERIMA STIŽE I DODATAK NA PENZIJU! Dobija se mesečno, evo ko ima pravo i koliko on iznosi 08:26 BIZ 0
DAJKOVIĆ NE MORA VIŠE DA PLAČE Slobodna Crna Gora izdominirala na ponovljenim izborima i prešla cenzus 08:05 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0
ZVEZDA OSTALA BEZ VELIKOG POJAČANJA Sjajni napadač potpisao novi ugovor, klub iz komšiluka sve potvrdio 09:04