Trebaće joj novi pasoš i vozačka: TOTALNA TRANSFORMACIJA, preko noči, Katarina umoran i ostareli izgled zamenila prelepim, mladelačkim 09:21
"MOŽETE MI SKRATITI VRAT?" Hirurg otkrio najbizarnije želje pacijenata i šta je sve morao da odbije 10:09 Razonoda 0
Otišla na zatezanje kože, a probudila se sa novim grudima i zadnjicom: "Tražili da još doplatim ili neće da me puste" 16:21
N.Denda ZA REMONT LICA DAJE 15.000 EVRA! Viki Miljković ide u Tursku kod plastičara, ovo su svi detalji 23:00 Vip 0
Informer/Alo/B.S. PEVAČICA SE KAJE ZBOG SVOJIH GREŠAKA IZ MLADOSTI Nikolija Jovanović iskreno o estetskim zahvatima koje je uradila na sebi 08:10 Vip 0
Alo/B.S. BEZ DLAKE NA JEZIKU GLUMICA OPLELA PO DEVOJKAMA KOJE MENJAJU SVOJ IZGLED Olga Odanović je mišljenja da je prirodna lepota najbolja, silikoni ništa ne pomažu 21:40 Vip 0
Alo/A.J. IDE POD NOŽ Goca Tržan planira da se podvrgne estetskoj hirurgiji, a ovo joj predstavlja najveći problem! 21:00 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. PEVAČ ISKRENO O KOLEGINICAMA KOJE SU SE PODVRGLE PLASTIČNOJ HIRURGIJI Ljuba Perućica izdvojio baš ovu ženu za koju smatra da je najlepša na estradi 09:40 Vip 0
Kurir/Alo/B.S. OTVORENA I TRANSPARENTNA Goca Tržan je poznata po tome da nema dlake na jeziku, iznela je svoje mišljenje po pitanju estetske hirurgije i šta je radila na sebi 08:20 Vip 0
Alo/N.D. "IZOPERISAĆU SE KADA NAPUNIM 18 GODINA" Zorana Mićanović progovorila o estetskim zahvatima, pa šokirala javnost! 12:50 Vip 0
Srećna.Republika/Alo/B.S. FOTOGRAFIJA NATAŠE NINKOVOĆ IZAZVALA ERUPCIJU KOMENTARA Svi su primetili jedno, "Šta je to radila na licu?" (FOTO) 15:45 Vip 0
Blic/Alo/B.S. Katarina Radivojević ne krije ESTETSKE KOREKCIJE Priželjkuje još jednu intervenciju "SEBE BIH OCENILA SEDMICOM" 08:45 Vip 0
Alo/E.B. RAZOTKRIVENO PRAVO LICE VODITELJKE LEE KIŠ Svi u šoku, da li je moguće ovo?! (FOTO) 22:04 Vip 1
Blic/Alo/N.D. "OPERISALA SAM NOS KADA SAM IMALA 21 GODINU" Emina Jahović progovorila o estetskim operacijama: EVO ŠTA JE SVE KORIGOVALA 09:40 Vip 0
Republika/Alo/M.Č. "PROBUŠILA SAM KAŠIKU" Zorica Brunclik otkrila kako je smršala, pa priznala da joj Kemiš pomogao: RADIMO TO TRI PUTA DNEVNO 10:50 Vip 0
alo.rs/S.Ć. SVAKA DRUGA DEVOJKA U SRBIJI BI DA IZGLEDA KAO PLASTIČNA LUTKA Dr Kovačević otkriva da prćast nos i mačkaste oči posle 40-e postaju karikatura 10:45 Žena 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57