VANREDNO UBACIVANJE! Čelnici Pinka i produkcija spremili iznenađenje - privukao pažnju čim je otvorio vrata 22:20 Vip 0
ISPLIVALA PROŠLOST MILICE I ŽELJKA MITROVIĆA Na početku je sve bilo potpuno drugačije, prava istina o njihovom odnosu i braku 20:35 Vip 0
POTRESNA OBJAVA MILICE MITROVIĆ! Njene reči kidaju dušu: "Voljeni nikad ne umiru..." (FOTO) 10:35 Vip 0
OVU PESMU JE ŽELJKO MITROVIĆ POSVETIO MAJCI Milica nema od bola, uspela je da izusti samo ovo! 07:10 Vip 0
OVAKO SE MILICA MITROVIĆ OPROSTILA OD SVEKRVE Uspela je da izusti samo ovo, bolne uspomene kidaju dušu! (FOTO) 11:06 Vip 0
MITROVIĆI SU BOGATIJI ZA JOŠ JEDNOG ČLANA Milica se odmah pohvalila, objavila i prvu fotografiju! 11:37 Vip 0
HITNO OGLAŠAVANJE ŽELJKA I MILICE MITROVIĆ! Sve se odlaže nakon stravične tragedije u Novom Sadu, doneta odluka! 10:40 Vip 0
MILICA MITROVIĆ NE MOŽE DA SAKRIJE TUGU! 14 žrtava stravične tragedije u Novom Sadu: "Slomljeno mi je srce..." 18:18 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ OTIŠLA SA PINKA! Milica Mitrović je ispratila, javno joj se obratila (VIDEO) 08:20 Vip 1
MOMENTALNO SE OGLASILA MILICA MITROVIĆ! Nakon ove večeri više ništa neće biti isto, sprema se haos u Eliti 8 23:46 Vip 0
''MILICA MOŽE PREVREMENO DA SE PORODI'' Marko Đedović užasnut Terzinim ponašanjem: ''Čak sam pisao i Milici Mitrović'' 20:45 Vip 1
MOŽDA JE ŽELELA NOVU KRV, POSLALA MI JE PORUKU I NAPISALA... Milica Kon otkrila detalje pregovora sa Milicom Mitrović o vođenju ''Farme 8'' 21:00 Vip 0
ŠTRAJKOVAO JE GLAĐU U ZADRUZI! Dečak sa fotke se tuži sa Pinkom zbog ogromnih para, danas ipak poručuje: ''Nemam ružnu reč za njih'' 16:41 Vip 0
MITROVIĆI U LJUBAVNOM ZANOSU Grle se i ljube na žurki, pojavio se snimak emotivnog plesa Milice i Željka 11:55 Vip 0
"GOREĆE BALKAN VEČERAS" Čelnica Pink televizije se oglasila tik pred početak osme sezone Elite 18:15 Vip 0
ZAVIRITE U RENOVIRANU BELU KUĆU U ovom prostoru će boraviti učesnici Elite 8, Milica Mitrović pokazala detalje! 22:20 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ SE JAVNO OBRATILA ČELNICIMA PINKA Evo šta je poručila Milici i Željku Mitroviću 15:30 Vip 0
VELIKO SLAVLJE U PORODICI MITROVIĆ! Čelnica Pink televizije se oglasila iz Željkove kancelarije! 16:40 Vip 0
''PRODUCENT GRUPE JE IMAO FIKS IDEJE'' Ivana Boom Nikolić o triu sa Karleušom i Milicom, Pesmi za Evroviziju i vezi sa članom obezbeđenja 20:30 Vip 0
RASIM GAĐA DUŠU, CECA NE FALŠIRA, A DAČIĆ? „U ringu“ članovi „Damar“ orkestra o političarima i estradi 20:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
PEKARI U TESTO ZA KROFNE UVEK DODAJU 1 MAGIČNI SASTOJAK Od njega budu vazdušaste i mekane, a ne upiju ni malo ulja 13:31