ANA NIKOLIĆ OTKAZALA NASTUP ZBOG STRAŠNE TRAGEDIJE Večeras je trebalo da nastupi u Zagrebu, momentalno je presekla i donela odluku! 16:25 Vip 0
OVO SU SVI ČEKALI, KONAČNO OTKRIVENO KAKO ĆE IZGLEDATI EVROVIZIJSKA SCENA Svaki put pomere granicu, ovo do sada nije viđeno? 20:44
SKINULA HALJINU DA BI POKLONILA DEVOJCI IZ PUBLIKE! Neverovatan gest Maje Berović na nastupu u Nemačkoj! 18:50 Vip 0
ĐANI SE SRUŠIO NA NASTUPU! Isplivao šokantan snimak, okupljeni ne znaju šta ih je snašlo! (VIDEO) 10:20 Vip 0
"MOGLA SAM DA ZAVRŠIM U .." Džejla Ramović progovorila o takmičenju "Zvezde Granda", otkrila tajnu koju je godinama čuvala 15:35 Vip 0
"NEMAM ŠTA DA OBUČEM, NE ZNAM NI DA SE ŠMINKAM" Goca Lazarević psuje dok se sprema za nastup: "Čarape mi pocepane..." 10:55 Vip 0
KARLEUŠA RASPAMETILA PUBLIKU UBITAČNIM STAJLINGOM! Diva jedva prekrila intimne delove, prisutni ostali bez daha (FOTO) 16:35 Vip 0
POVREĐENA DŽEJLA RAMOVIĆ Pevačica napadnuta na nastupu, trpela je nesnosan bol, ovo su detalji 12:35 Vip 0
KO JE NAŠA PEVAČICA KOJA JE ZGROZILA SRBIJU?! Poliva međunožje tokom nastupa, druži se sa Ražnatovićkom - gađali je flašama u glavu 13:40 Vip 1
"ULETELI SU NAORUŽANI I...." Šok ispovest naše pevačice, otkrila kakav je horor doživela na jednom nastupu! 16:31 Vip 0
"PEVAČICA MRTVA PIJANA NA NASTUPU" Ne zna za sebe, sve vreme se tetura, svima je dobro poznata! 15:00 Vip 0
CECA "ZAPALILA" PUBLIKU U ITALIJI Pojavila se u ubitačnom stajlingu, prisutni zanemeli zbog ovog izdanja! 13:45 Vip 0
"ZAMISLI NEČIJA MAJKA, FUJČINA" Desingerica prešao sve granice, novi skandalozan potez o kojem bruji javnost (FOTO) 10:15 Vip 0
"OVO JE KATASTROFA, IZGLEDA KAO NEKA TETKA" Pobednicu Zvezda Granda brutalno isprozivali zbog ovog snimka, komentari samo pljušte! 10:10 Vip 0
"GAZI PREKO MRTVIH I BOLESNIH, MRCINA!" Pojavile se jezive uvrede na račun Slobe Radanovića nakon što je pevao posle tragedije: "Ološ, šatro veliki vernik" 11:40 Vip 0
"DECU JE POKLOPILA TONA BETONA, MOGLA JE DA PRESKOČI PROKLETU TEZGU" Pljušte uvrede na račun Seke Aleksić nakon što je pevala posle tragedije: "Zabavlja 50 fanova" 09:40 Vip 68
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVAJ ZNAK ĆE SE OBOGATITI 2025. GODINE Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake 22:05
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22