SVI ĆE VAM REĆI DA STE LUDI, ALI OVAKO UBRZAVATE SUŠENJE VEŠA ZIMI Ako posle pranja odmah uradite ovo, em što ćete uštediti struju, em će sve biti suvo vrlo brzo 10:00
NATAŠA BEKVALAC NEPREPOZNATLJIVA Fotografijom iz hotela zapalila mreže, ovakvu je do sada niste videli (FOTO) 15:40 Vip 0
DODAJTE OVAJ PRIRODNI SASTOJAK U VEŠ MAŠINU I PEŠKIRI ĆE VAM BITI MEKANI KAO DUŠA Neće više biti tvrdi i grubi, postaće pahuljasti 17:53
BAKA MI JE REKLA DA TO NE RADIM Devojka razbesnela internet trikom sa peškirom, kaže da donosi pare u kuću 12:55
DUGO SUŠITE VEŠ, A NA KRAJU NISTE ZADOVOLJNI REZULTATOM? Pomoću ovog trika to će ići dva puta brže 08:16
VI UŽIVATE, A BAKTERIJE SE MNOŽE Postoji pravilo koliko često treba menjati peškir i da li ga smemo deliti sa ukućanima 20:00
ANĐELA ĐURIČIĆ OBJAVILA SLIKU BEZ ODEĆE Posle otkaza se skinula, preko sebe ima samo peškirić, sve na izvol'te 21:25 Vip 0
PEŠKIRE TREBA REDOVNO DA MENJATE Evo koliko puta može da se koristi jedan isti, odgovor će vas iznenaditi 16:49
Naj žena EVO KOLIKO ČESTO TREBA PRATI PEŠKIR SA PLAŽE U ovom slučaju može doći do zaraze i povećan je rizik od infekcije 10:10
Alo ŠOK IZDANJE MILICE PAVLOVIĆ! Pevačica je uradila nešto što nijedna njena koleginica nije, ovakvu je do sada niste videli (FOTO) 00:30 Vip 0
alo.rs/krstarica/Lj.Č. Trikovi koji će vam poslužiti na putovanju ili ukoliko nemate peglu: Evo nekoliko jednostavnih metoda za uklanjanje nabora na odeći 19:00 Žena 0
alo.rs/elle/Lj.Č. Otkrijte gde grešite: Kosa ne raste zbog stvari koje radite dok je mokra 14:00 Žena 0
alo.rs/24sedam/Lj.Č. Pravite veliku grešku: Evo zašto ne treba da umotavate kosu u peškir nakon pranja 10:45 Žena 0
"ŽIVEĆETE SVE BOLJE" Vučić poslao poruku penzionerima: Rašće vam penzije jer ste zaslužili 20:42 Vesti 31
"MI NAŠU ZASTAVU NE GAZIMO, MI SE NJOME PONOSIMO" Siniša Mali obišao štandove na Svenarodnom saboru (VIDEO) 15:19 >> 16:17 Vesti 1
"MALTRETIRANI SU, TAKO NEŠTO NIJE VIĐENO OD DRUGOG SVETSKOG RATA "Ana Brnabić pred Svenarodni skup "Ne damo Srbiju" 13:30 Vesti 15
MILOŠ VUČEVIĆ NA SVENARODNOM SABORU Građani prilazili da se slikaju sa premijerom! On se srdačno pozravio sa ratnim veteranima (VIDEO) 14:00 Vesti 2
DRAGOSLAV BOKAN, REDITELJ I PISAC: Sutra će se čuti glas otadžbinske Srbije i onih koji žele normalan život (VIDEO) 13:04 Vesti 0
''OD 17. GODINE RADIM, IMAM TRI BIZNISA'' Marina Visković iskreno o emotivnom životu, a evo na šta troši više od 9.000 evra mesečno 20:05 Vip 0
''KAKVA JE OVO CIGULIGU HALJINA? Elektra Elite oplela po Milici Pavlović, Andreani Čekić, a zbog Cece je povukla ručnu (VIDEO) 20:00 Vip 0
"ONI KOJI RUŠE SRBIJU, INSISTIRAĆE NA TRI STVARI..." Vučić za Alo! otkrio kakav se plan sprema protiv Srbije, pa otkrio kada će otići u Novi Pazar (VIDEO) 11:14 Vesti 2
STARVIČAN UDAR TOKOM PROSLAVE PRAZNIKA Rusi pogodili Sumi, eksplozija kod Crkve, veliki broj poginulih! (VIDEO) 12:02 Vesti 0
„SLUŽI ME DOK SAM ŽIV, OSTAVIĆU TI SVE ŠTO IMAM“ Udala se u Nemačkoj za dedu od 80 godina, a kada je umro, doživela je šok! 11:54