SVAKI PETI REKREATIVAC U SRPSKOJ TERETANI JE NA STEROIDIMA! Preti im šlog i srčani udar, agresija i depresija! 16:11 Vesti 0
NEVEROVATNA BAKA KOJA PRKOSI VREMENU Magda ima skoro 100 godina, telo kao u devojke, "izgleda bolje od mnogih 20-godišnjakinja" 10:48
SVI ČEKAJU ANĐELOVU REAKCIJU! Brutalne poze Anite Stanojlović, popustile joj kočnice, pokazala atribute 13:40 Vip 0
TRAŽILI JOJ DA SE PRESVUČE Devojka doživela neprijatnost u teretani, izbacili je zbog OVOGA 17:00 Razonoda 0
DRAGANA KOSJERINA KAKVU NISTE VIDELI DO SADA! Voditeljka objavila fotku iz teretane, pa poručila: Dug dan.... 09:28 Vip 0
STANIJA NAPRAVILA OPŠTI KOLAPS U SALI! Ljudi gledaju u neverici šta starleta radi, okrenula leđa kameri, a onda lom! 18:48 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ SE U OVOM IZDANJU POJAVILA U TERETANI! Niko nije ostao ravnodušan, a mnogi su i u čudu 13:18 Vip 0
STANIJA DOBROJEVIĆ ŽESTOKO PROVOCIRA ASMINA! Objavila fotku sa ove lokacije, biznismenu neće biti dobro kada vidi! 11:08 Vip 0
SAMO SE SRUŠIO, LEKARI ODMAH KONSTATOVALI SMRT Muzičar (31) tragično nastradao u teretani 07:00 Vip 0
ĐINA DŽINOVIĆ (20) RAŠIRILA NOGE, A GRUDI U PRVOM PLANU! Ćerka Harisa i Meline napravila haos, poza nakon koje vam neće biti dobro 21:13 Vip 1
"TRUDNOĆA MI RAZNELA TELO" Supruga Ognjena Amidžića otkrila s kakvim problemima se suočila posle porođaja 17:19 Vip 0
DEVOJKA SPALA SA TRAKE ZA TRČANJE, PA PROPALA KROZ PROZOR! Jeziv snimak TRAGEDIJE preplavio mreže! (VIDEO) 12:43 Vesti 0
ŠOK NATPIS NA TERETANI "Samo za elegantne žene, tetkama zabranjeno" - peru veš i kradu peškire! 20:20 Razonoda 0
VRELE FOTKE VODITELJKE PINKA USIJALE MREŽE! Jovana Jeremić podigla helanke, pa pokazala brutalnu liniju! 14:22 Vip 2
OVO NIKO NIJE OČEKIVAO U teretani je svi SPOPADAJU, a kad se okrene nastane MUK (VIDEO) 16:00 Razonoda 0
OTAC IZ PAKLA TERAO SINA DA TRČI DO IZNEMOGLOSTI! Dete umrlo u najgorim mukama - kad je mališan pao monstrum je počeo da ga GRIZE PO GLAVICI (VIDEO) 11:54 Vesti 0
VODITELJKA PINKA SE ONESVESTILA Srušila se usred teretane: Uradila sam sve analize, pozlilo mi je zbog... 16:55 Vip 0
SKINUO SE DEJAN DRAGOJEVIĆ! Neočekivani potez bivšeg zadrugara, svi komentarišu ovaj detalj na njemu 09:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
OTROV ULAZI KROZ KOŽU, TRUJE BUBREGE I JETRU "Imamo dokaze da su je Ukrajinci upotrebili" 09:09 Vesti 0