KOLIKO PARA SU NAM SPALILI BLOKADERI? Vučević: Naneli su veliku ekonomsku štetu Srbiji, plan rasta BDP-a je bio 3,6 odsto, a sada... 09:22 Vesti 74
"SVAKOG TRENUTKA" Vučević: Očekujem danas predlog nove vlade u Skupštini, sutra ili prekosutra sednica 09:11 Vesti 45
SRBE SA KOSOVA NAZIVATE "ŠIPTARIMA"? PA, JEL STE VI NORMALNI? Vučević za Alo!: Iskreno, nisam čuo nešto odvratnije! Tim ljudima se oduzimaju sva prava 13:02 Vesti 3
"DOSTA JE BILO BLOKADA I OPSTRUKCIJA" Vučević za Alo!: Da li stvarno mislite da više žalite ako blokirate put? Ne možete nam blokirati slobodu kretanja 12:53 Vesti 12
MILOŠ VUČEVIĆ ZA ALO! "Zahtevi moraju da se ispune, ovo je pitanje da li imamo državu!" (VIDEO) 12:24 >> 12:48 Vesti 9
"VLAST SE MENJA NA IZBORIMA, A NE NA ULICI!" Vučević za Alo!: Ako odustanemo od zahteva, odustali smo od Srbije kao države! 12:47 Vesti 15
KURTI JE ZABRANIO AUTOBUSIMA DA IDU U BEOGRAD Premijer Vučević: Uprkos tome, imamo dolazak rekordnog broja Srba, 9.000 naših ljudi stiže sa KiM 19:31 Vesti 0
"KRAH SRBIJE BI BIO MOGUĆ DA ONI DOĐU NA VLAST!" Vučević za Alo!: To što su uzvikivali Srbima sa KiM je SRAMOTA 15:22 Vesti 21
MILOŠ VUČEVIĆ NA SVENARODNOM SABORU Građani prilazili da se slikaju sa premijerom! On se srdačno pozravio sa ratnim veteranima (VIDEO) 14:00 Vesti 2
NE BI MI SAČUVALI SRBIJU BEZ VUČIĆA Vučević: On nas je sve sabrao da stanemo u odbranu države 18:44 Vesti 16
"EKSPERT ZA KRAĐE NARODNIH PARA" Vučević: Đilas uništio Beograd više nego nemački okupatori 16:26 Vesti 9
MILOŠ VUČEVIĆ ZAHTEVA HITNU REAKCIJU NADLEŽNIH ORGANA NAKON POZIVA ĐAJIĆA NA LINČ PREDSEDNIKA VUČIĆA 10:42 Vesti 14
"ZLATNIM SLOVIMA ISPISANO JE JUNAŠTVO I HRABROST NAŠIH VOJNIKA" Vučević odao počast junacima s Košara: Pamtimo njihov podvig, zbog kojeg danas znamo šta znači voleti svoju zemlju 11:23 Vesti 21
VI RUŠITE, MI ĆEMO GRADITI, VI MRZITE, MI ĆEMO VOLETI: Moćna poruka lidera SNS Miloša Vučevića blokaderima pred svesrpski sabor: Vi gubite, a Srbija će pobediti! 20:20 Vesti 30
VUČEVIĆ O DOČEKU SRBA SA KOSOVA I METOHIJE U KRALJEVU: Ni mećava, kiša i sneg koji ih sve vreme prate ne mogu im ništa na putu za Beograd 10:16 Vesti 32
"UVEREN SAM DA ĆE OVAJ VELIKI POSAO OBAVLJATI ČASNO I PROFESIONALNO" Vučević pružio podršku novom mandataru prof. dr Macutu uz snažnu poruku 07:25 Vesti 13
"UVEK ĆE MOĆI DA RAČUNA NA MOJU POMOĆ I PODRŠKU U BORBI ZA NAŠ NAROD I NAŠU SRBIJU" Vučević se oglasio nakon izbora Macuta za mandatara (FOTO) 22:02 Vesti 10
"ŽIVEĆETE SVE BOLJE" Vučić poslao poruku penzionerima: Rašće vam penzije jer ste zaslužili 20:42 Vesti 38
"MI NAŠU ZASTAVU NE GAZIMO, MI SE NJOME PONOSIMO" Siniša Mali obišao štandove na Svenarodnom saboru (VIDEO) 15:19 >> 16:17 Vesti 1
"MALTRETIRANI SU, TAKO NEŠTO NIJE VIĐENO OD DRUGOG SVETSKOG RATA "Ana Brnabić pred Svenarodni skup "Ne damo Srbiju" 13:30 Vesti 15
MILOŠ VUČEVIĆ NA SVENARODNOM SABORU Građani prilazili da se slikaju sa premijerom! On se srdačno pozravio sa ratnim veteranima (VIDEO) 14:00 Vesti 2
DRAGOSLAV BOKAN, REDITELJ I PISAC: Sutra će se čuti glas otadžbinske Srbije i onih koji žele normalan život (VIDEO) 13:04 Vesti 0
''OD 17. GODINE RADIM, IMAM TRI BIZNISA'' Marina Visković iskreno o emotivnom životu, a evo na šta troši više od 9.000 evra mesečno 20:05 Vip 0
''KAKVA JE OVO CIGULIGU HALJINA? Elektra Elite oplela po Milici Pavlović, Andreani Čekić, a zbog Cece je povukla ručnu (VIDEO) 20:00 Vip 0
KO SE DANAS POMOLI, VERUJE SE DA MOŽE DA OČEKUJE DA ĆE MU SE DESITI ČUDA Slavi se svetitelj koji je činio čuda i posle smrti 06:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA UTORAK, 15. APRIL Ovnu uspeh na putovanju, Raku partner sprema lepo iznenađenje, Ribe dobijaju posao iz snova 05:00 Razonoda 0
PROTIV TRADICIJE ZA NASTAVAK SNA O PLEJ-OFU Da li znate kada je Crvena zvezda poslednji put pobedila Bajern u Minhenu? 06:30