UBIJA SAV NEPRIJATAN MIRIS U KOLIMA, ČAK I MIRIS OD CIGARETA Ovo sredstvo svi već imate u kući, samo ga sipajte u jednu posudu i ostavite da deluje 21:01
AKO VAM SMRDE KRPE, JEDNA ŠOLJA OVOG SASTOJKA REŠAVA PROBLEM Dodajte ovo u mašinu za pranje veša, ubija sav neprijatan miris 19:02
ČESTO SE NA POSTU PRIPREMA OVO JELO, ALI JEDNA STVAR MOŽE NAPRAVITI NELAGODNOST Evo kako da neutrališete miriš u kući koji ostaje posle prženja ribe 17:55
DOVOLJNA JE SAMO KAŠIČICA OVE NAMIRNICE Stavite je u ormar i rešite se ustajalih i neprijatnih mirisa 10:16
NOS VAM JE U KVARU? Naučnici otkrili više od 100 zdravstvenih stanja povezanih sa gubitkom čula mirisa, jedno ne smete ignorisati 18:04
ŽENE, OVO JE GENIJALNO Parfem će trajati čitav dan uz pomoć 20 saveta, zaboravite na skupocene mirise 08:15
KAKO MOŽETE NANJUŠITI KIŠU BOLJE OD ŽIVOTINJA? Pitanje koje se proteže kroz vekove — mit ili istina? 19:56
MOJA KUĆA PRELEPO MIRIŠE Ovih 5 saveta će garantovano pomoći da osvežite vaš životni prostor, potrebno je samo par sitnica 19:00
"SVI ME PITAJU KAKO TAKO BOŽANSTVENO MIRIŠEM" Influenserka otkrila da se trik nalazi u jeftinom sastojku iz kuhinje 08:07
MIRIS LETA U VAŠEM DOMU Osvežite prostor uz pomoć proverenih trikova, vaši gosti će biti oduševljeni! 13:41
MIRIS ĆE TRAJATI ČITAV DAN Influenserka otkrila jedini pravi način da nanesete parfem, čak ga zna i Sidni Svini 14:21
KUPATILO ĆE ZAMIRISATI Obična namirnica iz kuhinje je sve što vam treba, provereno upija neprijatne mirise 15:05
MUŠKARCI OBOŽAVAJU OVAJ MIRIS Uz nekoliko kapi bićete mu apsolutno neodoljive, šminkerka dala mali savet 09:33
STALNO STE UMORNI I DEKONCENTRISANI NA POSLU? Mirisi su jedan od najboljih ,,alata" za koncentraciju, evo kako da izaberete pravi za vas 12:40
MIRISNI ORMARI I DO 6 MESECI Namirnica koju svi obožavamo će biti vaša desna ruka, ubija neprijatne mirise bolje od bilo koje hemikalije! 09:32
REŠITE SE NEPRIJATNOG MIRISA IZ USISIVAČA Stavite kozmetičku vatu u njega i bićete oduševljeni rezultatima 08:11
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DA LI VAS NADUTOST I GASOVI MUČE SVAKI DAN? Otkrijte uzrok i rešenje koje stvarno pomaže! 09:00 Vesti 0