NIKA TOŠIĆ ZAPUŠILA USTA SVIMA! Karleušina ćerka brutalno odgovorila, njen komentar svi dele! 15:11 Vip 0
ŽIZEL BUNDŠEN U PETOJ DECENIJI IZGLEDA DUPLO MLAĐE Evo kako manekenka održava zategnutu figuru, čak i u drugom stanju 17:04
KARDI BI NEUTEŠNA, PODELILA ŽALOSNU VEST Reperka uspaničila fanove ovim rečima, ne mogu da dođu sebi 16:45
"SEDIM U SOBI I PLAČEM" Dragana Mirković sve iznenadila priznanjem, pa munjevito obrisala objavu! 09:25 Vip 0
JA SAM CRNOGORAC, BOŠNJAK, DALMATINAC! Brutalna objava Veljka Ražnatovića, o ovome će se pričati mesecima! 13:58 Vip 0
ANĐELA ĐURIČIĆ ZABRINULA PRATIOCE U novoj objavi pominje pištolj i metak, niko i ne sluti šta joj se dešava 12:15 Vip 0
GOSPODINE, JA SAM UDATA, UDALJITE SE Šok objava 39 godina mlađe devojke Lazara Ristovskog, svi se pitaju samo jedno 17:55 Vip 3
BORILA SAM SE ZA NJU, PROŠLE SMO I SUZE I SMEH Jovana Jeremić podelila fotografiju sa ćerkom, pa dirljivim rečima raznežila pratioce 10:40 Vip 0
NI OVE NOĆI, NI SUTRA, NI NIKAD Objava Marije Ramadanovski tera suze na oči, uoči premijere filma o Džeju uputila tužnu poruku 14:55 Vip 0
ŽAO MI JE ŠTO SAM GLUPA: Rada Manojlović se oglasila šokantnom porukom, fanovi ostali zatečeni 20:53 Vip 0
VOJAŽ SE SLOMIO ZBOG SVIREPO UBIJENE VANJE Uputio snažnu podršku porodici devojčice i Makedoncima 14:35 Vip 0
M. Jovanović POSLEDNJI VIDEO NASTRADALOG MLADIĆA U VRŠCU Veselio se na slavlju ne sluteći smrt, zakucao se u dud pored puta (VIDEO) 13:00 Hronika 0
Alo/V.Đorđević DEVOJKE RAZOČARANE Vojaž se zaljubio, ne krije koliko ga je očarala nova devojka: "Lepa je kao san" 01:00 Vip 0
Alo/Milica Veličković "NEMAM SNAGE DA SE VRATIM NORMALNOM ŽIVOTU" Katarina Živković skrhana bolom, oglasila se na Instagramu i smogla snage da poruči jedino ovo 14:10 Vip 0
N. Gavrilov/N. Denda VOLEO DA POZIRA SA BAKLJAMA I FANTOMKOM NA GLAVI Ubio svoju bivšu devojku u Novom Sadu, a pre toga objavio je zastrašujuć status! 19:42 Hronika 0
N. Gavrilov POTRESNA OBJAVA MAJKE O UBIJENOM RADNIKU OBEZBEĐENJA Čika Dragan je nosio na rukama mog sina kada se povredio, da ne gubi nastavu! (FOTO) 16:45 Hronika 0
Republika/Alo/M.V. ŠAKO POLUMENTA NE MOŽE DA DOĐE SEBI! I dalje u šoku zbog objave da je preminuo, slučaj prijavio policiji 09:55 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
PANIKA U AMERICI, SNIMCI SE ŠIRE MREŽAMA "Bilo je to kao invazija... Deca me pitaju šta se dešava" (VIDEO) 18:26 Vesti 0
VEČERAS OVO NIKAKO NE SMETE DA ZABORAVITE DA URADITE Sutra je veliki praznik, ovaj običaj vernici poštuju vekovima 18:04 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA 18. DECEMBAR Blizancima nesuglasice sa partnerom, Lavu korak napred u karijeri, Vaga u centru pažnje 19:31