TERORISTA SE KRIO NA KOSOVU, ISPALIO 4 HICA NA POLICIJU Vođa vehabijskog pokreta bio osumnjičen za vrbovanje i radikalizaciju Miloša Žujovića 06:00 Vesti 0
SVE NA SAHRANI JE BILO ČUDNO, RODITELJI DELOVALI RAVNODUŠNO Na ukopu vehabije Žujovića ispoštovani svi pravoslavni običaji 13:40 Hronika 1
ŽANDARM JEVREMOVIĆ KOG JE VEHABIJA SAMOSTRELOM RANIO U VRAT: Ne osećam se kao heroj, samo sam radio svoj posao 12:50 Vesti 0
PRAVOSLAVNI KRST STAVLJEN NA GROB VEHABIJE ŽUJOVIĆA Sahranjen terorista koji je pokušao teroristički napad u Beogradu 11:00 Hronika 3
VERSKI KONVERTITI OPASNIJI OD LJUDI ROĐENIH U ISLAMU! Za nas je opasnost OVAJ vehabijski centar 14:38 Hronika 0
KAKO JE EKSTREMISTA DESPOTOVIĆ PLANIRAO NAPAD NA BEOGRAD: Hteo da ubije kamiondžiju, ukrade kamion i uleti u Knez Mihailovu 17:14 Hronika 0
TREBALO JE PRVO DA NAS POBIJE! Majka teroriste mu spremala gibanicu dok je pucao! Jeziva ispovest: Od sramote mi se ne živi! 16:47 Hronika 0
VEHABIJE DELE TESTAMENT MILOŠA ŽUJOVIĆA PO MREŽAMA?! Prikazuju ga kao velikog MUČENIKA: "Njegov cilj je da i ostali urade što i on!" (VIDEO) 14:10 Hronika 0
"ČESTO JE SRBOVAO" Nastavnica vehabije koji je napao žandara: Imao je te fanatičke i ekstremističke elemente ponašanja 13:32 Hronika 0
REKONSTRUISANO KRETANJE VEHABIJE Policija otkrila šta je radio pre napada u Beogradu: Ovo su bile potencijalne mete 09:36 Hronika 0
VEHABIJA RADIO KAO DOSTAVLJAČ HRANE Komšije o napadaču: Bili su tihi, poslednjih dana nisu bili kod kuće 09:14 Hronika 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
OVO AMORALNO BIĆE NEKOM DRŽI LEKCIJE, DA TI SE ŽIVOT ZGADI OD OVAKVIH POJAVA! Jovanov odgovorio Mariniki na sramne izjave 11:06 Vesti 71
VERUJE SE DA PRIVLAČI NESREĆU Nikako ne kačite zidni sat na ovom mestu u kući, a važno je i kako izgleda 10:46