POGLEDAJTE SPEKTAKULARNU POZIVNICU ZA SVADBU! Zorica Brunclik i Kemiš će se venčati za 20 dana, ekskluzivno otkrivamo detalje! (FOTO) 12:50 Vip 0
RADOVALA SE SVOM VENČANJU, KUME JE GRUBO IZDALE Pazite šta su napravile s porukama njenih bivših 14:31 Razonoda 0
ODBIO DA PEVA NA SVADBI ZA 100.000 EVRA! Odmah se oglasio njegov kolega: "Koja budala, nekad je pevao za 50 maraka" 06:30 Vip 1
PLANOVI ZA SVADBU PROPALI Zorannah nakon veridbe otkrila šta se desilo: "Nikada ne bih dozvolila muškarcu da..." 12:51 Vip 0
IZBACIO MAJKU SA VENČANJA Mladoženja "objasnio" roditeljima da "nisu vrsta ljudi s kakvim se on i mlada druže" 17:26
SVI SVATOVI PLAKALI SA MLADOM Dobila je poklon od mladoženje, a kad je otvorila kutijicu, shvatila da nije namenjen njoj! 15:20
UDAJE SE MILJANA KULIĆ! Počela da živi sa dečkom, pa otkrila sve detalje odnosa: "Malo me je sramota..." 13:00 Vip 0
ZATVORILI SU ULICU U NJUJORKU, OKUPILI 500 LJUDI I SVADBA JE MOGLA DA POČNE Svi su đuskali na Volstritu - evo koliko je to koštalo 22:00 Razonoda 0
''FAMILIJA U ŠOKU, A BEND U TRANSU' Snimak sa svadbe u Vranju zapalio region, gosti se krstili i levom i desnom! (VIDEO) 10:45 Razonoda 0
MILJANA ZVALA ŽENU DARKA LAZIĆA Katarina nije mogla da veruje koje pitanje joj postavlja! 12:20 Vip 0
OGLASILA SE MLADA KOJA JE "PRLJAVIM PLESOM" ŠOKIRALA REGION: Ćao svima, ja sam mlada i...(VIDEO) 22:37 Vesti 0
HAOS NA SVADBI Mladoženja napravio pravi skandal i šokirao goste - evo šta je uradio 16:50 Razonoda 0
KOLIKO NOVCA SRBI STAVLJAJU U KOVERTU NA SVADBAMA “Ako ne mogu da plate – neka je ne prave!” 16:03 Razonoda 0
ŠAMARA GA KO BRIŽIT MAKRONA Prljavi ples mladenaca iz SRBIJE izazvao buru na mrežama (VIDEO) 19:34 Vesti 0
MALER PRED SVADBU ZORICE BRUNCLIK I KEMIŠA Pevačicu i harmonikaša snašlo najgore: "Baš nas je pokosilo" 10:34 Vip 3
MLADOŽENJU UHVATILI U STRASTVENOM ZAGRLJAJU S KUMOM! Prevario suprugu na dan venčanja, gosti zanemeli od šoka! 18:19
NAJLUĐI TREND STIGAO I DO NAS Fejk svadbe osvajaju Srbiju – svira muzika, pleše se, ali niko se ne venčava, razlog je tužan 16:40 Razonoda 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ LESKOVCA: Zmije se uvukle porodici u temelje kuće – deca gledala kako ih vade! (VIDEO) 16:28 Vesti 0
ČUVA MOZAK, SRCE I JEDAN VAŽAN ORGAN Prirodna grickalica je pravo čudo za telo, a ova količina daje najbolje rezultate 17:30
PODGORIČANE ČEKA PAKAO U ARENI Partizan rasprodao halu pred meč koji mu može doneti titulu ABA lige 17:05