Alo/M.V. KONAČNO PRONAŠLE ZAJEDNIČKI JEZIK! Nakon nekoliko rasprava koje su imale poslednjih dana, Zorica i Ana vratile su prijateljstvo na staro 13:26 Vip 0
Alo/Đ.M. JEZIVI SNIMAK MIKIJA ĐURIČIĆA Zadrugar u jeku nervnog sloma udara glavom u staklo, cimeri prebledeli (VIDEO) 09:35 Vip 0
Alo/Đ.M. NE MOŽE DA DOĐE SEBI Zadrugar pokazao povrede nakon što ga je cimerka tanjirom gađala u oko (FOTO) 10:54 Vip 0
Alo/M.K. UROŠ TUŽI MAJU MARINKOVIĆ Obelodanjeni svi detalji, Ćertić se ne smiruje nakon stravične tuče 21:02 Vip 2
Alo/M.K. MAJA DOŽIVELA POMRAČENJE Zadrugarke je prevarile i ukrale jedinu stvar koju koristi, napravila lom 21:00 Vip 0
Alo/M.K. NOVI ČLAN PORODICE ŠEBEZ Bivši zadrugar objavio najsrećnije vesti, čestitke stižu sa svih strana 21:45 Vip 0
Alo/A.J. DAVLJENJE, ŠUTIRANJE, DISKVALIFIKACIJA Ovu su najžešće svađe Kristijana Golubovića 16:05 Vip 1
Alo/Đ.M. UROŠ KRVARI NAKON TUČE SA KRISTIJANOM! Pojavio se necenzurisani snimak, traži hitno da se izvede sa imanja (VIDEO) 20:16 Vip 1
Alo/A.J. ŽELIM DA SMRŠAM DA PODIGNEM ALEKS KAD POBEDI U ZADRUZI Dejan Dragojević progovorio o Nikolićevoj, ali i ostalim učesnicima 16:35 Vip 0
Svet/Alo/A.J. ŠOK ISPOVEST IVANA MARINKOVIĆA Svi su čekali ovo, nikad brutalnije, svima sasuo istinu u lice 15:30 Vip 1
Alo/A.J. NAKON RASKIDA SA KARIĆEM, JOVANA NAPUSTILA SRBIJU Evo kako misica puni baterije kao solo devojka, ovako pokušava da preboli Stefana 19:02 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. U JEKU SKANDALA Oglasila se Tara Simov nakon informacije da je na splavu pretukla devojku, bivša zadrugarka otkrila istinu 15:30 Vip 0
Alo/Đ.M. STRAVIČNE SCENE NASILJA NAD ŽENAMA U RIJALITIJU Miki štakama povredio Nadeždu, Marko onesvestio Viki, a ovu jezivu i uznemirujuću tuču svi pamtimo 13:47 Vip 0
Alo/A.J. PRETUKAO JE, ONA ZAVRŠILA NA PODU Osmakčić besan nasrnuo na Viktoriju, vređao je, davio i udarao (VIDEO) 16:52 Vip 4
Alo/N.S. HAOS U ZADRUZI! MILJANA OPET NASRNULA NA ZOLU Svi na nogama, ne mogu da ga odbrane (VIDEO) 18:48 Vip 2
Alo/A.J. JA BIH SE OVOG TRENUTKA POMIRILA SA NJIM Milica otvorila dušu, a Mensur zaurlao na nju pa zadao poslednji udarac 19:15 Vip 0
Alo/N.S. TRAŽI NAČIN DA SE OPRAVDA Miljana nastavlja sa skandaloznim ponašanjem nakon što je mučki izudarala Bebicu 19:10 Vip 0
Alo/A.M. CAR I DALILA LOMILI SVE PRED SOBOM! Ona napustila Belu kuću, pa zaurlala: Ti si životinja, koja se iživljava na meni! 21:10 Vip 0
Alo/A.M. MILICA KRVNIČKI NASRNULA NA MENSURA! Isplivale jezive scene nasilja, Ajdarpašić dobio četiri pesnice u glavu! (VIDEO) 11:14 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
"RUSKA FEDERACIJA ĆE LIKVIDIRATI LIDERE KIJEVSKOG REŽIMA" Izjava šefa komiteta ruske Dume ledi krv u žilama, stiže odmazda za ubistvo generala 22:33 Vesti 0