"ZELENSKI VEROVATNO NEĆE OSTATI ŽIV" Apti Alaudinov: Sada je, koliko razumem, u agoniji 07:43 Vesti 0
OKRŠAJ U KURSKU Ruska vojska: Porazili smo odred privatne američke vojne kompanije "Forvard" 10:12 Vesti 0
APTI ZAPTIO KURSK Čečenski vojskovođa objavio detalje noćašnje akcije ruske vojske: Nisu prošli 09:33 Vesti 0
"OČAJNIČKI POKUŠAVAJU" Alaudinov izvestio o stanju u Kursku: Nastavljamo da ih uništavamo 07:33 Vesti 0
"UKRAJINCI SE AKTIVNO PREDAJU" Apti lovi u Kursku, evo šta se dešava sa ofanzivom Kijeva 09:13 Vesti 0
"PLANOVI KIJEVA SU PROPALI" General Ahmata objavio šta je bio cilj napada na Kursk: Sudža nije pala 10:36 Vesti 0
OGROMNI GUBICI UKRAJINACA U KURSKU Oglasio se general Ahmata: Čistka je počela, izbacujemo ih 12:29 Vesti 1
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
UKRAJINCI OBJAVILI ŠOK VEST "Severnokorejci počeli su da pucaju na ruske vojnike, ima mrtvih" 20:37 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 17. DECEMBAR Kuku, Bikovi će imati problema sa finansijama, ali zato Vodolije treba da iskoriste ovaj dan 19:28