"GOVORIO MI JE DA TREBA DA SE UBIJEM" Jelena Karleuša otkrila detalje odnosa sa bivšim mužem! (VIDEO) 08:40 Vip 0
DUŠKO TOŠIĆ U KOLIMA SA JELENOM KARLEUŠOM Pojavio se snimak, na mrežama nastao haos, pogledajte šta radi (VIDEO) 08:50 Vip 0
JELENA KARLEUŠA SPAKOVALA KOFERE I SA ĆERKAMA OTIŠLA IZ SRBIJE Duško Tošić se odmah oglasio, svaki otac će ga razumeti 11:10 Vip 0
PRAVA ISTINA O DUŠKU TOŠIĆU Obelodanjeni nepoznati detalji, ovo je njegovo pravo lice, Jelena o tome nikad nije pričala 08:07 Vip 0
DUŠKO TOŠIĆ NE PRESTAJE DA ZOVE KARLEUŠU Procurile poruke koje joj šalje, moli je za pomirenje posle razvoda! 20:15 Vip 0
"KARLEUŠA TREBA DA MI BUDE ZAHVALNA" Pevačica koju povezuju sa Duškom Tošićem poslala jasnu poruku Jeleni! 10:15 Vip 0
DUŠKA TOŠIĆA NAKON RAZVODA POVEZUJU SA OVOM PEVAČICOM Jelena Karleuša se odmah oglasila, javno ju je ponizila! 07:20 Vip 0
DUŠKO TOŠIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU SA TAJNOG VENČANJA Mlada u prvom planu, Atina i Nika nisu se odvajale od tate 10:53 Vip 0
DUŠKO TOŠIĆ SNIMLJEN U DOMU JELENE KARLEUŠE Evo šta radi, ovakav ishod niko nije očekivao (VIDEO) 09:25 Vip 0
"KADA SAM BILA MLAĐA TATA MI JE PRIČAO..." Prvi intervju Nike Tošić, Karleušina naslednica o ocu ima da kaže samo jedno 17:00 Vip 0
OGLASIO SE DUŠKO TOŠIĆ! Nakon Karleušine izjave, njen bivši suprug je kratko i jasno poentirao (FOTO) 19:20 Vip 0
RASKRINKANE RADNJE DUŠKA TOŠIĆA! Ovo je strogo čuvao i krio mesecima, sada isplivala prava istina! 23:00 Vip 0
"DUŠKO MI JE REKAO DA MI JE JEDINO REŠENJE DA SE UBIJEM" Jelena Karleuša otkrila detalje odnosa sa bivšim mužem, pa poslala snažnu poruku! (VIDEO) 17:30 Vip 0
"ŠTA JE SVE RADIO U NAŠA 4 ZIDA..." Jelena Karleuša žestoko o bivšem mužu: "Nikada me nije voleo, bila sam mu samo..." 07:00 Vip 0
VREME JE ZA NOVI POČETAK Duško Tošić fotografijom potvrdio glasine, ne želi više ništa da krije, čestitke se nižu 19:15 Vip 0
"DUŠKO ME JE POZVAO NA ROĐENDAN, SA KARLEUŠOM SE NE DRUŽIM" Pevačica konačno stala na put glasinama, javnost treba da zna 16:30 Vip 0
DUŠKO TOŠIĆ U KOLIMA SA JELENOM KARLEUŠOM Pojavio se snimak, na mrežama nastao haos, pogledajte šta radi (VIDEO) 07:00 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
POČEO JE LOV NA ATENTATORA IZ MINESOTE! Porodični čovek, doktor nauka – i ubica? Nosio značku, pucao bez milosti u SENATOROVOJ KUĆI (FOTO) 20:43 Vesti 0
PRIPREMA ZA SVADBU PRETVORENA U HOROR! Brat slučajno ranio sestru, metak joj prošao centimetar od srca 18:33 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 15. JUN Jarčevi da naprave kompromis, Ovnovima stižu dobre vesti, a ostalima? 19:30