ONA VEČERAS ULAZI U ELITU 8? Produkcija najavila vanredno ubacivanje, u programu uživo otkriveno o kome je reč 16:35 Vip 0
FILIP CAR VEČERAS ULAZI U ELITU 8! Ovo niko nije očekivao, šok obrt, čeka se hitna reakcija Aleks Nikolić! 22:58 Vip 0
"JE L' OVO DUŠICA OPET POVEĆALA GRUDI?" Sve oči uprte u dekolte Dušice Jakovljević, mreže gore, a komentari pljušte 22:45 Vip 0
"TREBA MI SAT VREMENA DA SE ZALJUBI U MENE" Bio je diskvalifikovan prošle sezone, a sada najavio totalni haos, ulazi u Elitu kao drugi odabrani 22:15 Vip 0
OTKRIVENO DA LI JE ANELI AHMIĆ TRAŽILA POSEBNE USLOVE OVE SEZONE! Obelodanila sve javno, ovo su svi detalji 16:55 Vip 0
"JA SAM DETE IZ EPRUVETE" Sin Zlate Petrović ušao je u osmu sezonu rijalitija Elita, otkrio kako je začet 07:40 Vip 0
VELIKO IZNENAĐENJE ZA KRAJ! Šok obrt, Dušica Jakovljević pozdravila posebnog učesnika Elite 8 06:01 Vip 0
"BIO SAM SA DVE DEVOJKE U KARANTINU" Marko Zec najavio haos: Uroš Stanić je pokušao da me muva! 05:35 Vip 0
"ĆUTAO JE KAO RIBA" Millena Kačavenda žestoko oplela po Ivanu Marinkoviću, isplivali šok detalji njihovog susreta 05:15 Vip 0
DEČKO JE VARAO SA NAJBOLJOM DRUGARICOM! Nova učesnica Elite šokirala priznanjem: Nju sam izvukla iz kola, obrisala patos s njom! 04:45 Vip 0
NOVI UČESNIK ELITE 8 JE ZVEZDA GRANDA! Nastao kolaps kada se pojavio, a u uživo programu spomenuo Aleksandru Prijović 04:20 Vip 0
UČESNIK ELITE 8 JAVNO PREVARIO ŽENU! O njima je brujao region, a sada su ponovo na malim ekranima 04:01 Vip 0
"TREBALA SAM DA SE VIDIM SA JANJUŠEM" Aneli Ahmić na ivici suza obelodanila detalje: Želela sam da se pomirimo, ali.... 03:40 Vip 0
UČESNIK ELITE 8 GRCA U SUZAMA! Potpuno se slomio u programu uživo: Ulazim da zaradim novac za dete! 03:00 Vip 0
ŠA ZAPUŠIO USTA SVIMA! Miona i reper nikad srećniji, Jovanovićeva otkrila: Prolepšala sam se zbog Nenada! 02:23 Vip 0
"NAPRAVIĆEMO BEBU U ELITI 8" Ana Nikolić nakon promene pola blista u haljini i štiklama: Neka Millan pripremi testove! 02:09 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22