PRVO OGLAŠAVANJE GLUMCA OSUĐENOG ZA BLUDNIČENJE! Javnost frapirana, evo šta je Moamer poručio 18:36 Vip 0
POJAVIO SE SKANDALOZNI SNIMAK BOSANSKOG GLUMCA! Osuđen za bludničenje nad maloletnikom, smeje se i peva užasnu pesmu! 15:00 Vip 0
HITNA REAKCIJA ZBOG BOSANSKOG GLUMCA KOJI JE OSUĐEN NAKON BLUDNIČENJA! Ovo se do sada nikada nije desilo, zabrana za ceo svet! 09:00 Vip 0
"NISAM IZNENAĐEN, TO SE DEŠAVA!" Šok izjava poznatog glumca o Moameru Kasumoviću, nakon što je osuđen zbog bludničenja nad maloletnikom 13:32 Vip 1
MOAMER KASUMOVIĆ NAPRAVIO DRASTIČAN POTEZ NAKON PRESUDE Glumac zbog osude javnosti prinuđen na ovo, haos ne prestaje! 13:06 Vip 0
PREDSEDNIK TEATRA IZ BIJELOG POLJA: Obustavljen svaki projekat u kojem je Kasumović učestvovao 15:12 Vesti 0
NIKO NORMALAN GA VIŠE NEĆE ANGAŽOVATI Glumac se nakon bludničenja preselio u Bijelo Polje, oglasili se iz Centra za kulturu! 12:37 Vip 0
GLUMAC SE ODSELIO NAKON ŠTO JE OSUĐEN ZA BLUDNIČENJE Moamer Kasumović se ovde sklonio nakon skandala, javnost uznemirena! 12:18 Vip 0
OGLASIO SE ADVOKAT MOAMERA KASUMOVIĆA Glumac osuđen za bludničenje, javnost besna zbog kazne koju je otkupio! 09:30 Vip 0
PROGOVORILA JOŠ JEDNA ŽRTVA MOAMERA KASUMOVIĆA Otkriveni jezivi detalji bludničenja: Sve se desilo na zadnjem sedištu automobila! 10:20 Vip 0
JAVILA SE ŽRTVA BOSANSKOG GLUMCA! Progovorio o svemu: "Uzeo mi je ruku i stavio na polni organ, moj otac je vozio, sakrio se iza njega" 18:59 Vip 0
GLUMAC KOJI JE OSUĐEN ZBOG BLUDNIČENJA IZBAČEN IZ SERIJE: Obustavljamo sve projekte u kojima je on, šokirani smo! 11:55 Vip 0
POZNATI BOSANSKI GLUMAC OSUĐEN ZBOG BLUDNIČENJA NAD MALOLETNIKOM! Javnost u regionu besna zbog kazne, oglasilo se tužilaštvo! 08:20 Vip 0
OTKRIVENO ZAŠTO MOAMER KASUMOVIĆ SESTRE KRIJE OD JAVNOSTI! Odrastali su bez roditelja, bolna životna priča kida dušu 17:42 Vip 0
PLATIO 2 MILIONA DA NE BI IŠAO U ZATVOR? Isplivale šokantne tvdrnje o glumcu iz serije "Lud, zbunjen, normalan" 15:51 Vip 0
GLUMAC OSUĐEN NA GODINU DANA ZATVORA Polno uznemiravao maloletnika, proslavio se u seriji "Lud, zbunjen, normalan" 15:09 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 31. MAJ Ovan u ljubavnoj krizi, Vaga tvrdoglava, Lav ima ozbiljan razgovor sa osobom u znaku Jarca 19:34