ŠOK! ISPLIVALE FOTKE SLOBINE ŽENE PRE SVIH OPERACIJA! Ovako je Jelena Radanović izgledala, javnost u neverici 19:56 Vip 1
Alo/M.K. ŠTO VEĆA POPULARNOST, TO VEĆI I SILIKONI Evo kako je Aleksandra Mladenović izgledala na početku karijere 21:30 Vip 0
Alo/J.J. PRE ILI POSLE? Sanja Vučić bez trunke šminke, komentari se nižu, a društvene mreže gore! (VIDEO) 15:20 Vip 0
Alo/Đ.M. JEL ONA UOPŠTE BILA U DRUGOM STANJU?! Izgled Katarine Grujić samo dva meseca nakon porođaja šokirao sve, reakcije na go stomak se samo nižu! (FOTO) 07:45 Vip 0
Alo/D.S. EVO KAKO IZGLEDA NAKON OPERACIJE NOSA I PODIZANJA KAPAKA Ermina ne liči na sebe, a o njenom izgledu bruje društvene mreže! 20:15 Vip 2
Alo/D.S. OVAKO JE IZGLEDAO NA POČETKU KARIJERE Saša Matić objavio snimak star 24 godine, pevač neprepoznatljiv! 12:20 Vip 0
Espreso/Alo/Đ.M. POTROŠILA 15.000 EVRA I PROMENILA LIČNI OPIS! Procurile stare fotke rijaliti učesnice i zvezde sajta za odrasle, on će doživeti šok! 16:20 Vip 0
Alo/D.S. SEĆATE LI SE KRALJICE SILIKONA? VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Starleta izvadila implante i plava sočiva, nikada je ne biste prepoznali! 16:10 Vip 2
Alo/D.S. IMALA JE SAMO 13 GODINA! Isplivao prvi nastup Tanje Savić, a već tada se znalo da će biti zvezda! 15:09 Vip 0
Alo/D.S. DA LI JE OVO NAJVEĆA TRANSFORMACIJA IKADA! Ermina otišla pod nož, Pašovićeva neprepoznatljiva nakon samo dve korekcije! 12:17 Vip 1
Alo/D.S. JEDAN JE OD NAJGLASNIJIH GOVORNIKA Ova zadrugarka ima dva fakulteta, da li je prepoznajete 13:54 Vip 0
Alo/Đ.M. NEPREPOZNATLJIVA! Isplivala fotka Jovane Jeremić pre upotrebe fotošopa i šminke, voditeljka izgleda potpuno drugačije, javnost u šoku! (FOTO) 15:29 Vip 11
Alo/D.S. DALILA KAO KRALJICA MATURE Dragojevićka ne liči na sebe, evo kako je izgledala u tinejdžerskim godinama! 13:57 Vip 0
Alo/D.S. OTIŠLA POD NOŽ! Miljana Kulić posetila plastičnog hirurga, radi novi estetski zahvat! 14:25 Vip 1
Alo/D.S. ISPLIVALA FOTKA IZ TINEJDŽERSKIH DANA Jovana Joksimović je tada počinjala karijeru, evo kako je izgledala na razgovoru za posao! 15:32 Vip 0
Najžena.rs UGOJILA SE 46 KILOGRAMA I ONDA JE DONELA TEŠKU ODLUKU Nataša je rekordno smršala 30 kila, a posle ovog snimka nećete verovati kako sad izgleda! 21:10
Alo/D.S. BEZ TETOVAŽA I DOSIJEA Isplivala fotka Filipa Cara iz tinejdžerskih dana, ni traga od opasnog momka! 08:19 Vip 0
Alo/D.S. POTPUNO DRUGA OSOBA Dalila Dragojević posle estetskih zahvata ne liči na sebe, evo kako je izgledala pre rijaliti karijere! 11:20 Vip 0
Alo/D.S. NI MAJKA JE NE BI PREPOZNALA Isplivala fotka Marte Savić iz mladih dana, ne liči na sebe! 15:07 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
JEDNI LAŽU, DRUGI MAŽU! Jedan Šolakov i Đilasov medij objavi laž da je neko priveden, drugi Šolakov medij u sekundi demantuje! (VIDEO) 13:53 Vesti 42