Alo/Nina Denda DEČKA SAM NAŠLA U AUTOBUSU Milijana ekskluzivno za Alo! o novom zanimanju, priznala za šta se najviše kaje 15:11 Vip 1
Alo/A.M. RIJALITI PRELJUBNICA Svet je brujao o njenoj vezi sa pet decenija starijim muškarcem, a evo šta ona radi sada (FOTO) 09:00 Vip 0
Grandonline/Alo/N.D. GOVORILI SU DA MI JE ŽENA TRANDŽA! Ivan Gavrilović otkrio kakve je sve neprijatnosti doživeo tokom karijere 21:55 Vip 0
Alo/Đ.M. RASKINULI IVAN I MILIJANA?! Učesnica Parova ovim potezom jasno stavila do znanja šta se dešava u njenom životu! 12:00 Vip 0
Alo/D.S. VOZIO 200 NA SAT PA POPIO KAZNU Ivan Gavrilović napravio prekršaj, evo šta se tačno desilo! 20:48 Vip 0
Alo/D.S. IVAN GAVRILOVIĆ NA TRETMANU Želi da bude lep za ljubavnicu, evo kom zahvatu za mladolik izgled se podvrgao 10:46 Vip 1
Alo/M.K. STIGAO TREĆI ČLAN PORODICE! Milijana i Ivan sada imaju još jedan povod za radost! (FOTO) 13:48 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠTA RADIŠ TO DEBILU! Ivan besneo na Milijanu naočigled svih, Gavrilović i njegova ljubavnica prave haos po Srbiji i bahato se ponašaju (FOTO) 08:20 Vip 0
Alo/Đ.M. NE PRESTAJU SA SKANDALIMA! Gavrilović zaskočio Milijanu na haubi dok je prala auto, rijaliti učesnici u žestokoj akciji naočigled svih prisutnih! (FOTO) 20:45 Vip 1
Alo/Đ.M. IVAN KLEKNUO ISPRED LJUBAVNICE! Ivan zaprosio Milijanu, potpuno otpisao Marinu i Bogdanovićevoj ovim gestom dokazao ljubav?! (VIDEO) 10:16 Vip 0
Happy/Alo/Đ.M. MARINA NA KRAJU ODLUČILA! Milijana povlači ultimatum koji je dala Ivanu Gavriloviću zbog onoga što je uradila njegova supruga! 22:11 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. ŽENI SE IVAN GAVRILOVIĆ! Pevač šokirao izjavom u emisiji, otkrio da li mu je ljubavnica upoznala decu, a progovorio i o supruzi Marini! 17:00 Vip 0
SrpskiTelegraf/Alo/Đ.M. NAPRAVILI ŠTETU OD 5.000 EVRA?! Ivan i Milijana demolirali stan, u jeku svađe razlomili wc i polupali čaše, njegova prijateljica otkrila sve 15:33 Vip 1
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. NAKON ŠTO JE ZAVRŠEN RIJALITI! Milijana i Ivan žive zajedno, sa još uvek zakonitom suprugom Gavrilović se nije ni čuo, a evo šta kaže ljubavnica o njegovoj deci! 13:48 Vip 1
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. RODITELJI SU MI REKLI DA NE DOLAZIM KUĆI Milijani roditelji opasno zamerili Ivana i aferu, donela je odluku koja je šokirala mnoge 12:50 Vip 0
Alo/Đ.M. RASKIDAJU KAD IZAĐU! Milijana iznela nove detalje veze sa Ivanom, ukućanke u šoku kad su čule o čemu se radi 14:15 Vip 0
Alo/Đ.M. IZBACUJE MARINU IZ SVOG ŽIVOTA! Ivan i Milijana jedva čekaju izlazak iz Parova, njegova supruga je prošlost, a oni skovali sve planove 20:30 Vip 0
Alo/Đ.M. MILIJANA NASRNULA NA IVANA! Skandalozno ponašanje Gavrilovićeve ljubavnice, šutnula stolicu i poručila da se vrati Marini! 19:09 Vip 0
Alo/Đ.M. IVAN GURNUO MILIJANU! Žestok sukob u Parovima, Gavrilović fizički nasrnuo na ljubavnicu! 10:02 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 6. NOVEMBAR Ovan gori od ljubomore, Rak emotivno rasterećen, a evo šta čeka ostale 19:27