POTRESNE REČI NAŠE PEVAČICE Oprostila se emotivnim rečima od ubijene Danke, jedna stvar joj nije jasna! 09:17 Vip 0
TO JE MAZOHISTIČKI! Lena Kovačević otvoreno o numeri na PZE, snimila je nakon što je sahranila člana porodice 11:20 Vip 0
ČAROBNA LENA KOVAČEVIĆ Duga svetlucava haljina istakla zanosnu figuru, a svi se pitaju zašto nosi turban na glavi 21:44
LEŽALI SU PORED NJE I LJUBILI JE Sinovi Lene Kovačević tuguju za preminulom bakom, pevačica iznela dirljive detalje o teškoj borbi 15:40 Vip 0
PEVAČICA NEUTEŠNA NAKON SMRTI Oglasila se potresnom porukom, reči kidaju dušu: Moja dobra majka... 11:45 Vip 0
NASTAO HAOS ZBOG ONOGA ŠTO JE OBUKLA JELENA ĐOKOVIĆ Pojavila se u istoj kombinaciji kao poznata pevačica, mreže se usijale! 14:22 Vip 0
OVO JE MISTERIOZNI MUŽ LENE KOVAČEVIĆ Pevačica je sa njim u braku više od 10 godina, a nikada se ne pojavljuje u javnosti (FOTO) 15:20 Vip 0
VIŠE OD DECENIJE SU U BRAKU, A NIKADA VIĐENI ZAJEDNO! Evo ko je supug Lene Kovačević i zašto ne priča o njemu! 12:00 Vip 0
V.Đorđević LENA - LENJA? Kovačevićeva otkrila značenje svog imena, pa istakla da li joj se slaže uz karakter 02:00 Vip 0
Alo/M.V. LENA KOVAČEVIĆ UPUTILA HITAN APEL! Njene reči paraju srca, slomljena zbog tragedije koja je zadesila čitavu naciju 12:05 Vip 0
Blic/Alo/A.J. ONE SU NAJLEPŠE ŽENE NA NAŠOJ JAVNOJ SCENI Bez šminke i botoksa, nisu imale nijednu estetsku intervenciju, a ovako započinju dan! 15:00 Vip 0
Alo/N.S. IZGLEDAM KAO DA ĆU DA PUKNEM Lena Kovačević progovorila o problemu koji je godinama muči 10:42 Vip 1
Alo/M.Č. NAPUŠTA VEČERU ZBOG SELFIJA Lenu Kovačević uhvatio je paparaco Alo! sa porodicom u jednom restoranu 07:30 Vip 0
Blic/Alo/N.S. HIROVITA SAM Lena Kovačević otvoreno govorila o suprugu i deci, a onda se osvrnula i na svoju karijeru 18:03 Vip 0
Alo/Đ.M. KRIJE GA OD OČIJU JAVNOSTI! Suprug Lene Kovačević je poznati biznismen, nikada ga nismo videli sa njom, a sada je otkriveno i zašto! 08:45 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
"ZAŽALIĆETE ZBOG OVOGA" Putin o napadu na Kazanj: Evo šta je poručio predsednik Rusije! 13:15 Vesti 0
SVI POGREŠNO KUVAMO ČAJ Kuvar tvrdi da ne treba koristiti prokuvalu vodu, ovo je ispravan način pripreme 12:40