"IZGUBILA SAM NA KILAŽI" Tara Simov otkrila da ima veliki problem, ne zna šta da radi, hitno se oglasila! 21:00 Vip 0
SVI BRUJE DA JE PONOVO TRUDNA! Tara Simov oprostila sve Danilu, nakon pomirenja usledile glasine da je u drugom stanju 15:50 Vip 0
TARA SIMOV DOBILA NALOG ZA PRIVOĐENJE! Preti joj zatvor zbog nasilja, advokat se hitno oglasio! 22:06 Vip 0
"IVANA ALEKSIĆ MI JE POSLALA VAŽNU PORUKU" Tara Simov šokirala svojim priznanjem: U kontaktu sam sa Nenadovim bivšim ženama! 14:25 Vip 0
POMIRILI SE TARA I DANILO! Neočekivan obrt nakon stravičnih optužbi za nasilje, Simova navukla gnev javnosti ovom odlukom! 12:45 Vip 0
TARA SIMOV NAPALA MAJKU NENADA ALEKSIĆA ŠA Pobesnela, pa raspucala niz pretnji i uvreda, potkačila i Mionu: Boleće te 15:38 Vip 0
BRUTALNA SVAĐA ZADRUGARKE SA FANOVIMA Otkrila zašto operiše nos, a kad su je pitali za sina, napravila skandal 18:11 Vip 0
TARA SIMOV ZAGRLILA DANILA I NJIHOVOG NASLEDNIKA! Emotivne scene na prvom rođendanu malog Nikolaja, dekoracija obara s nogu 22:25 Vip 0
TARA SIMOV OBJAVILA SREĆNE VESTI Hitno se oglasila i uputila mu emotivne reči, danas je za nju poseban dan! 12:30 Vip 0
UDRUŽILE SE BIVŠE NENADA ALEKSIĆA ŠA! Hitno se oglasile i uputile brutanu poruku: "Neka reper u pokušaju potraži stručnu pomoć" 10:15 Vip 0
BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE, NEGO ĆERKA DA SE PRODAJE ZA 20 EVRA! Skandalozna izjava Tare Simov, frizerka se umešala i prekinula lajv 19:45 Vip 0
TARA SIMOV OBJAVILA INTIMNU FOTKU SA NOVIM DEČKOM! Šokantan potez bivše zadrugarke, ne želi više da se krije 11:46 Vip 0
VODITELJKA IZVREĐALA TOŠIĆA! Nije mogla da sakrije bes nakon što je pretio Karleuši: Inteligencija kao sobna temperatura 10:47 Vip 0
TARA SIMOV IMA NOVOG DEČKA! Brutalan obrt u jeku skandala sa Danilom, objavila fotografiju i sve šokirala 22:42 Vip 0
BIVŠI DEČKO TARE SIMOV PRIZNAO DA POSTOJI DOGOVOR! Progovorio javno i obelodanio apsolutno sve, jedno me sme da prekrši! 21:08 Vip 0
DANILO OBELODANIO TARINE GOLE FOTKE Simova bivšeg verenika šalje u zatvor, haos između njih dvoje ne jenjava! 09:55 Vip 1
TARA SIMOV SE TESTIRALA NA NARKOTIKE! Skandal dobija novi epilog, nakon nasilja i neviđene drame sa mužem hitno se oglasila! 23:00 Vip 0
NOVA OBJAVA TARE SIMOV ZABRINULA JAVNOST! Evo u kakvom je stanju bivša rijaliti učesnica nakon skandala koji je tresao region! 19:56 Vip 0
"ŽIVEĆETE SVE BOLJE" Vučić poslao poruku penzionerima: Rašće vam penzije jer ste zaslužili 20:42 Vesti 38
"MI NAŠU ZASTAVU NE GAZIMO, MI SE NJOME PONOSIMO" Siniša Mali obišao štandove na Svenarodnom saboru (VIDEO) 15:19 >> 16:17 Vesti 1
"MALTRETIRANI SU, TAKO NEŠTO NIJE VIĐENO OD DRUGOG SVETSKOG RATA "Ana Brnabić pred Svenarodni skup "Ne damo Srbiju" 13:30 Vesti 15
MILOŠ VUČEVIĆ NA SVENARODNOM SABORU Građani prilazili da se slikaju sa premijerom! On se srdačno pozravio sa ratnim veteranima (VIDEO) 14:00 Vesti 2
DRAGOSLAV BOKAN, REDITELJ I PISAC: Sutra će se čuti glas otadžbinske Srbije i onih koji žele normalan život (VIDEO) 13:04 Vesti 0
''OD 17. GODINE RADIM, IMAM TRI BIZNISA'' Marina Visković iskreno o emotivnom životu, a evo na šta troši više od 9.000 evra mesečno 20:05 Vip 0
''KAKVA JE OVO CIGULIGU HALJINA? Elektra Elite oplela po Milici Pavlović, Andreani Čekić, a zbog Cece je povukla ručnu (VIDEO) 20:00 Vip 0
"RED DEVET UGLOVA" Američka policija opkolila kuću dečaka, ono što su otkrili je horor! Smesta zvali FBI! 07:21 Vesti 0
HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 14. APRIL Vagi nekakvo nasledstvo, Škorpiji ljubomorne scene, Devici problemi sa stomakom 05:00 Razonoda 0