OŽENIO SE NAŠ POZNATI GLUMAC! Sudbonosna ''da'' izgovorio u tajnosti, ova koleginica mu je ukrala srce 14:40 Vip 0
''OTAC I JA SMO SE VOZILI BLINDIRANIM KOLIMA TOKOM SABLJE'' Jelena Karleuša uputila žestoke kritike tvorcima popularne serije 20:59 Vip 0
TELOHRANITELJ ZORANA ĐINĐIĆA ŽESTOKO O SERIJI "SABLJA" Sada se oglasio i glumac koji ga tumači, samo je ovo izustio 13:00 Vip 1
OVA MOMENAT U SERIJI "SABLJA" SVIMA JE PROMAKAO! Pojavila se čuvena Jagodinka Simonović, niko je nije ni prepoznao, a nekada su svi uzdisali za njom 10:20 Vip 0
LEGIJA OSTAJE U ZATVORU - ODBIJEN MU ZAHTEV! Odbačena molba za uslovni otpust bivšeg komandanta JSO 13:43 Hronika 0
ZVEZDU "HARI POTERA" VIDEĆETE USKORO U SERIJI "SABLJA" Glumi Vojislava Koštunicu, njega niko nije očekivao! (FOTO) 10:40 Vip 0
KO JE BIO MILE LUKOVIĆ KUM? Počeo kao čuvar u zatvoru, a završio na vrhu najmoćnijeg klana na Balkanu (FOTO) 10:37 Hronika 0
SIN NAŠEG GLUMCA JE U SERIJI ''SABLJA'' OSUĐENI ZVEZDAN JOVANOVIĆ! Bojan je od oca nasledio talenat, a evo gde smo ga još gledali 20:20 Vip 0
I LUKAS JE BIO UHAPŠEN TOKOM AKCIJA "SABLJA" Otkrio je detalje i priznao sve, mnogi se na ovo ne bi nikada usudili! 14:43 Vip 0
GLEDAMO GA U SERIJI ''SABLJA'' Naš glumac ima petoro dece, a njegovu ženu Irinu mnogi znaju jer je poznata faca u svojoj struci 20:41 Vip 0
"SABLJA JE BILA SAMO PARAVAN"! Šok tvrdnje Veruovića, preživelog Đinđićevog telohranitelja: "Zoran je trebalo da preživi atentat" 10:08 Hronika 0
ŠTA NAŠ ČEKA U NASTAVKU SERIJE "SABLJA"! Oružani sukobi na ulicama Beograda, atentat na Vuka Draškovića, a tu nije kraj! 06:00 Vip 0
ON JE U "SABLJI" PUCAO NA ZORANA ĐINĐIĆA! Ko je glumac koji tumači Zvezdana osuđenog na 40 godina, otac mu je takođe poznat! 17:16 Vip 0
SERIJA "SABLJA" BELEŽI USPEHE ŠIROM SVETA! Ovo se skoro nije desilo, presedan u Srbiji, brojke su ogromne! 13:50 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
PRVI SNIMCI HEMIJSKE HAVARIJE! Avioni kruže oko ovog dela, nebo postalo narandžasto (FOTO/VIDEO) 21:36 Vesti 0
NOVOSAĐANIN BRUTALNO PRETUKAO ŽENU! Lekari joj se bore za život! Policija otkrila kako je sve počelo! 21:12 Hronika 0
BOGATSTVO KOJE TRAJE Novac će se lepiti za ova 4 znaka od četvrtka, 12. juna, radost kuca na njihova vrata 22:04