PAKLENA MANIKIRKA Naplatila 80 evra, pa počinila najveći greh, ženi nije bilo dobro kada je videla ovaj horor 09:50
NAJTRAŽENIJI MANIKIR U NAŠIM U SALONIMA Sve Srpkinje sada žele takve nokte, a nose ga i svetske zvezde 10:38
MANIKIR KOJI JE OČARAO SRPKINJE Prave se redovi u salonima zbog nežne nijanse, izgleda ženstveno i doterano 10:09
SLAŽE SE UZ SVE Neutralan manikir je apsolutno osvojio Srpkinje, prave se redovi u salonima zbog ove nijanse 11:11
HIT MANIKIR ZA 2025. GODINU Daje mladalački efekat, sjajno se kombinuje uz ove nijanse, a na jednoj zvezdi izgleda brutalno 11:03
STAKLO, ALI NA NOKTIMA Sa ovim manikirom ćete apsolutno uvek biti primećeni, a ceo proces možete uraditi sami! 08:57
PLAVA, ŽUTA, CRVENA Izaberite idealnu boju laka za nokte na osnovu nijanse kože i zablistajte ove jeseni 20:30
LETNJI MANIKIR KOJI NAGLAŠAVA PREPLANULI TEN Žene masovno odlepile za njim, a pogledajte i zašto 19:03
NIKAKO DA OSUŠITE LAK? Ispratite ovaj jednostavan trik i rešite problem za čas, potrebne samo 2 sitnice 19:15
„NISI VALJDA DALA PARE ZA TO?“ Platila je manikir 4.500 dinara, a žene plaču od smeha kad joj vide nokte 18:36
DA LI JE REDOVAN ODLAZAK NA MANIKIR ZDRAV? Dermatolozi ukazali na opasnosti sa kojima se možemo suočiti 14:39
SELENA GOMEZ DIKTIRA TRENDOVE Manikir holivudske zvezde u neobičnoj boji kao vodeći prolećni trend 12:13
AURORA NOKTI OSVAJAJU BJUTI SVET Ovo će biti najtraženiji manikir u salonima, elegantan i efektan 21:31
“U RINGU” NENAD PAGONIS, KIK-BOKS ŠAMPION O ŽIVOTNIM BORBAMA I BRAČNIM LEKCIJAMA: Prva žena me udarala pesnicama, a sada mi partnerka pere noge (VIDEO) 20:00
''SVE JE SPREMNO ZA BIZNIS SA GASTOZOM'' Keti iz Elite uzela stvar u svoje ruke, a zbog laži o sinu podnela tužbu protiv bivše zadrugarke (VIDEO) 19:00 Vip 0
'POLICIJA ME NATERALA...' Višnja Petrović imala saobraćajku, krivac pobegao - a evo zašto je ne zovu na romske svadbe 15:09 Vip 0
Jovanović: Zajednički zadatak države i privrede je da nastavimo da gradimo povoljan poslovni ambijent i snažan ekosistem za inovacije 12:15 BIZ 0
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
RUMUNIJA JE IZABRALA PREDSEDNIKA? Značajno vođstvo nakon 73 odsto izbrojanih glasova u drugom krugu 21:26 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 19. MAJ Lavovi posustaju pred novim izazovima, treba im podrška, kod Ovnova zdravlje odlično 19:26
PARTIZAN REŠIO DA ZATRESE EVROPU Musa od crno-belih dobija nestvaran ugovor, ni Real Madrid ne može da parira 21:03