BRNABIĆ OGOLILA HRVATE "Ne mogu da se pomire sa činjenicom da Srbija ekonomski brže napreduje" 09:30 Vesti 48
MEDIJI DRAGANA ŠOLAKA SPROVODE NAREDBE IZ HRVATSKE Opozicioni "Danas" proglasio Ivanu Kekin za za ličnost dana jer je rekla da je strateški interes Hrvatske rušenje Aleksandra Vučića (FOTO) 08:17 Vesti 95
SKANDAL! Grbović u ime Đilasa i Marinike podržao Kekin: Strateški interes Hrvatske je da se smeni Vučić, i to je odlično za nas 08:12 Vesti 76
OPOZICIONI DANAS PRENEO REČI IVANE KEKIN: Strateški interes Hrvatske je da na vlasti u Srbiji ne bude Vučić (FOTO) 11:01 Vesti 88
''PRODUCENT GRUPE JE IMAO FIKS IDEJE'' Ivana Boom Nikolić o triu sa Karleušom i Milicom, Pesmi za Evroviziju i vezi sa članom obezbeđenja 20:30 Vip 0
RASIM GAĐA DUŠU, CECA NE FALŠIRA, A DAČIĆ? „U ringu“ članovi „Damar“ orkestra o političarima i estradi 20:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
GNUSNO JE PSOVAO BOGA, CRKVU, ALAHA, PA ONDA I STRICA Evo zašto je uhapšen bratanac dvostrukog ubice Alije Balijagića 06:00 Hronika 0
DANAS OBAVEZNO, ALI OBAVEZNO 1 OBIČAJ MORATE DA ISPOŠTUJETE! Slavi se VELIKI PRAZNIK i VERUJE se da će vam SVETAC... 06:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 26. DECEMBAR Ribama moguć početak ljubavne veze, Ovan hoda po ivici žileta, Škorpiji nervoza 06:25 Razonoda 0