"PLAŠILA SAM SE DA ĆU UMRETI OD DEBLJINE" Evo kako je za dve godine uspela da skine 85 kg i iz svega da izađe kao kraljica 14:58
SMRŠALA 200 KILA, SKINULA SE U KUPAĆI I RASPAMETILA SVE Ovo su bile NAJDEBLJE sestre na svetu (FOTO) 17:00 Razonoda 0
REDOVNO IMAJU ODNOSE, ALI ZBOG OVE STVARI SE STIDI SVOJE DEVOJKE Dečko je krije od porodice i prijatelja zato što je DEBELA 21:30 Razonoda 0
OVA DEVOJKA JE SMRŠALA 260 KILOGRAMA! Bila je najdeblja na svetu, a sada joj i MODELI zavide 15:00 Razonoda 0
OVO NISMO OČEKIVALI Kilogrami nisu uvek problem, jednoj grupi ljudi pomažu na iznenađujuć način 09:06
najžena OVO SU GREŠKE ZBOG KOJIH SE NOĆU BUDITE, A KILOGRAMI SE LEPE: Na ovaj način ćete da pomognete sebi 11:34
Alo/V.Đ. "IZGLEDAM KAO MORŽ" Milica Veselinović se ugojila 30 kilograma za šest meseci! (FOTO) 14:09 Vip 0
najžena.rs SA 405 KILOGRAMA BIO JE NAJDEBLJI UČESNIK U RIJALITIJU: Rekli su mu da će biti mrtav za godinu dana, a sada ga ne biste prepoznali 11:59
Alo/N.D. JE*O MI PAS MATER Seka Aleksić ponovo na dijeti, evo šta joj najviše nedostaje (VIDEO) 13:40 Vip 0
najžena.rs I ČAJ GOJI AKO SE PIJE U OVO VREMEN: Saveti lekara Sergeja u vezi sa zdravim mršavljenjem 15:17
NAJ ŽENA.RS REDUKUJE KILOGRAME, ČISTI CREVA I SMANJUJE NADUTOST Jedna šolja napitka od ove čudesne biljke rešiće vas svih muka 08:35
NAJ ŽENA.RS TRI PERIODA U TOKU DANA KADA NIKAKO NE SMETE DA JEDETE Stručnjaci tvrde da se tada najviše gojimo 21:05
najžena.rs ŽENE, ODMAH PROVERITE DA LI STE GOJAZNE: Ovo je tabela idealne težine u odnosu na vašu visinu 19:32
SVI POMISLE NA GORUŠICU, A REČ JE O OPASNOJ BOLESTI I Lekari upozorili - "Ugroženi ste ako je ovo vaša kilaža!" 16:40
Grandonline/Alo/N.D. NEKONTROLISANO SE GOJI, TRAŽI POMOĆ Aleksandra Bursać se bori sa zdravstvenim problemom koji joj otežava život 10:00 Vip 0
Alo/A.J. PRIČALO SE DA JE SKOKOM SA BINE UBILA FANA Sa svojih 136 kg ponosno šeta u izdanju zbog kog će se svima okrenuti stomak 23:30 Vip 0
najžena.rs BIO JE NAJDEBILJI UČESNIK EMISIJE I IMAO 405 KILOGRAMA: Rekli su mu da će biti mrtav za godinu dana, a sada ga ne biste prepoznali 09:30
najžena.rs ZBOG RIGOROZNE DIJETE OTKAZIVALI SU JOJ ORGANI: Tek nakon što je postigla željenu kilažu, nešto je krenulo po zlu 10:39
Informer/Alo/Đ.M. SLOBA VASIĆ DONEO ODLUKU! Pevač odlazi na opasnu operaciju koja će mu promeniti život iz korena, menja lični opis! 13:09 Vip 1
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 5. NOVEMBAR Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju 19:31