NOVČANI HOROSKOP ZA JANUAR 2025. Ribama drastične promene u karijeri i finansijama, Škorpiji neočekivani priliv 09:32
GODIŠNJI NOVČANI HOROSKOP ZA 2025. Blizancima i Lavovima velika lova, Ovnovima poteškoće, Škorpija širi posao 10:30 Razonoda 0
VELIKI NOVČANI HOROSKOP TA 2025. GODINU Vodoliji otkaz visi nad glave, Blizanci ulaze u sopstveni biznis, a njima se smeši nasledstvo 12:16
NOVAC ĆE IM SE LEPITI ZA PRSTE Ova 3 znaka čeka ogroman finansijski uspeh u 2025. godini 17:11 Razonoda 0
NOVČANI HOROSKOP ZA OKTOBAR Raku nepredviđeni troškovi, Škorpiji talas finansijske sreće, Biku prilika za bonuse 14:51
NOVČANI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR Ovnovi i Blizanci imaće vanredne prihode, Lavovi na meti prevaranata 13:18
PARE ĆE SE U AVGUSTU LEPITI SAMO ZA OVAJ ZNAK A od jeseni ih čeka neviđeni uspeh, konačno se rešavaju bede 13:36
FINANSIJSKA SREĆA ĆE IH PRATITI OD PRVOG DO POSLEDNJEG DANA Ova 3 znaka u avgustu biće magnet za novac 07:16
NOVČANI HOROSKOP ZA AVGUST 2024. GODINE Ovnu i Škorpiji će da puni i preliva, Lav upada u krizu... 12:19
NOVČANI HOROSKOP ZA MAJ 2024. Bik će napuniti džepove, Škorpiji iznenadni troškovi kvare plan, a Lava Saturn privremeno blokira 17:51
DETALJAN NOVČANI HOROSKOP ZA APRIL Blizanci imaju šansu za bolju poziciju i veću platu, Vagi veliki i neočekivani troškovi, Bik će izgubiti novac 10:18
VELIKI NOVČANI HOROSKOP ZA PROLEĆE Tri znaka neće znati šta ih je snašlo, a evo koga će ogrejati sunce 17:23
KUPAĆE SE U PARAMA U februaru ovim znakovima stiže novac i najzad će rešiti sve finansijske probleme! 20:56
NOVČANI HOROSKOP ZA 2024. GODINU Dva znaka će se valjati u novcu, a evo ko će upasti u dužničku rupu 13:16
Veliki novčani horoskop za novembar: Ovan i Blizanci sve što dotaknu pretvaraju u pare, a evo kome će računi doći glave 09:15
DA LI STE MEĐU NJIMA? Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku imaju najveću šansu da dobiju sedmicu na loto-u, a jedan znak uzalud baca pare na to 14:49
NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP Blizanci i Device bi mogle napraviti veće troškove, ovog srećnika čeka dobitak 12:59
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37