MAJKA NAŠEG PEVAČA PLAČE U ZAGRLJAJU DRAGANE MIRKOVIĆ! Emotivne scene na javnom mestu, on se rasuo u komade (VIDEO) 15:30 Vip 0
NATAŠA BEKVALAC PEVAČICU KITI PARAMA Isplivali snimci sa gala svadbe Vlade iz Magla benda, sve puca od luksuza 11:40 Vip 0
VERIO SE NAŠ POZNATI PEVAČ Sve je iznenadio kada je saopštio da se razvodi, a sada ženi nju! 13:45 Vip 0
SMRŠAO SAM ZAHVALJUJUĆI INTIMNIM ODNOSIMA: Pevač otkrio tajnu svog dobrog izgleda, u ovom detalju je caka 13:44 Vip 0
Alo/N.D. "SA ALKOHOLOM SAM SE POZDRAVIO" Pevač "Magla benda" progovorio o razvodu, novim pesmama i porodici: BIO SAM U EMOTIVNOM RASTROJSTVU 14:46 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. NE PRISTAJEM NA POMIRENJE SA BIVŠOM ŽENOM Vladan Savić bez dlake na jeziku o odnosu sa Jovanom 19:45 Vip 0
Alo/Đ.M. PEVAČ I NJEGOVA BIVŠA PROSLAVILI ĆERKICI ROĐENDAN Emotivne fotografije sa proslave sve raznežile, otkriveno i u kakvim su odnosima (FOTO) 14:47 Vip 0
Alo/N.S. SPAKOVALA KOFERE I ODVELA ĆERKU Bivša supruga Vladana Savića okrenula je novi list i otpočela novi život (FOTO) 17:30 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. IDEM NA PSIHOTERAPIJU, SAVETUJEM SVIMA Pevač Magla benda otvorio dušu, supruga nakon razvoda već našla novog dečka, a on priznaje ovo 23:00 Vip 0
Alo/N.K./N.S. OTKRIO U KAKVIM JE ODNOSIMA SA JOVANOM Vladan Savić oglasio se na promociji nove pesme: Bitno je da znate da sam ja srećan! 16:23 Vip 0
Alo/N.S. OSTAO SAM BEZ REČI, MORAO SAM DA SEDNEM Pevač Magla benda nikad iskrenije nakon koncerta Ace Pejovića 18:13 Vip 0
Alo/N.S. NE PITAJ ME ZAŠTO SAM SMRŠAO Jovana Jeremić jutros je ugostila pevača Vladana Savića u svojoj emisiji, a njihov zagrljaj bio je baš emotivan, gledaoci ostali u šoku 15:34 Vip 0
Alo/N.S. POKAZALA NOVOG DEČKA Bivša partnerka srpskog pevača zapalila društvene mreže, okačila sliku Italijana (FOTO) 07:56 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. ČESTO JE DOLAZIO KUĆI PIJAN, PREVIŠE JE RAZMAŽEN! Komšije razvezale jezik o razvodu poznatog pevača, nisu štedeli ni njegovu bivšu! 13:39 Vip 1
Blic/Alo/J.M. VLADAN SAVIĆ OTKRIVA U KAKVIM JE ODNOSIMA SA BIVŠOM SUPRUGOM! Pevač je priznao da li viđa ćerku i kako izgleda život nakon završetka jedne velike ljubavi! 17:24 Vip 0
Alo/K.G. LJUBAV NIJE BILA DOVOLJNA! Raskinuli Vladan Savić iz "Magla benda" i bivša devojka Saše Kovačevića! (FOTO) 21:02 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
NASMEJAO MAMU I JOŠ 32 MILIONA LJUDI Rekla je sinu da mora na spavanje, a on je ovako prevario! 16:56
SKANDINAVSKA MISIJA MOŽE DA POČNE Poznato kada selektor Pešić okuplja "orlove" pred mečeve sa Danskom u kvalifikacijama za EP 12:40