DOKTORKA MI JE REKLA: "POGLEDAJ U NEBO I PREKRSTI SE" Pevačici otkriven rak dojke, imala dve operacije: "U roku od nekoliko dana..." 07:00 Vip 0
DOKTORKA MI JE REKLA: "POGLEDAJ U NEBO I PREKRSTI SE" Ćani otkriven rak dojke, imala dve operacije: "U roku od nekoliko dana..." 22:20 Vip 0
IZA NJENOG IMENA SE KRIJE PORODIČNA TRAGEDIJA! Našoj pevačici umrle dve sestre i brat: ''Imala je sedam godina, brat četiri...'' 21:08 Vip 0
''BIĆU MODERNA SVEKRVA, NEĆU SA SNAJKOM POD ISTI KROV'' Ćana o porodici i hitovima koje je slučajno izabrala: ''Brenu su osporavali...'' 16:30 Vip 0
OVA PEVAČICA JE NAJVIŠA NA ESTRADI! Mnogi misle da su Sneki i Ćana u prednosti sa visinom, ipak njihova koleginica prednjači 19:59 Vip 0
TROJE LJUDI JE STRADALO, TONULI SMO KAO TITANIK! Ćana "U RINGU" obelodanila jezive detalje tragedije koja se dogodila na njenom nastupu! 20:10 Vip 0
ĆANA PEVALA NA KROVU U PORTI HRAMA! Snimak izazvao haos u regionu, orila se čuvena srpska pesma: "Ljudi su negodovali!" 20:24 Vip 0
PEVAČICA SE POPELA NA KROV KUĆE I NAPRAVILA TOTALNI HAOS! Hit snimak kruži mrežama, ovo niko nije očekivao! 10:30 Vip 0
MISLILA SAM DA JE SA DRUGE STRANE ZAKONA Ćana progovorila o suprugu i otkrila kako ga je upoznala 13:20 Vip 0
Alo/A.J. ONA ULAZI U ZADRUGU! Kada je budu ugledali na vratima "bele kuće" zadrugarima će popadati vilice, ovo niko nije očekivao 20:25 Vip 0
Blic/Alo/B.S. KRUNISALI JE KAO KRALJICU BAKŠIŠA Ćana ovom prilikom razbila mit o novcu koji pevači zarade na nastupima 14:20 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. "NJENO MESTO NIKO NE MOŽE DA ZAMENI" Ćana posvetila emotivnu pesmu svojoj majci (VIDEO) 08:15 Vip 0
Telegraf/Alo/B.S. Ćana progovorila o svojoj borbi sa rakom dojke A ovako je uspela da ga pobedi "NEKA SILA ODOZGO ME SAČUVALA" 13:40 Vip 0
Blic/Alo/B.S. ĆANA SE PRISETILA POZNANSTVA SA SVOJIM SUPRUGOM Doživela scenu kao iz ljubavnih filmova "MOLILA SAM BOGA DA NE DOĐE NA NASTUP" 14:00 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. KRUNISANA Ćana zvanično ponela titulu kraljice narodne muzike: PEVAČICA SE OBRATILA PUBLICI 10:20 Vip 0
Blic/Alo/B.S. DOŽIVELA JE VELIKU TRAUMU Ćana odbija nastupe kada se radi o ovakvom mestu "STALNO MI SE VRAĆAJU SLIKE" 16:20 Vip 0
Alo/N.S. NAPRAVILA TOTALNI HAOS Folkerka upala na slavlje, fanovi u šoku: Zašto vrište ovoliko? (VIDEO) 11:45 Vip 0
Alo/N.D. "ČULA SAM GLAS KOJI MI GOVORI DA ODEM NA PREGLED" Ćana o borbi sa karcinomom, evo kako je saznala za opaku bolest 07:10 Vip 0
SVETSKI ŠAMPIONI Dejan Kijanović, član tima 50+ koji je postao prvak sveta za Alo! poručuje: Naš fokus su Srbija, košarka i zlatna medalja (VIDEO) 18:02
''NJUJORK NEMA DUŠU KAO DORĆOL'' Sofija Milošević o odrastanju u Americi, pa oplela po Naomi Kembel: ''Nije prijateljski nastrojena" 20:00 Vip 0
BIĆE KAO VELJKO RAŽNATOVIĆ! Filip Mitrović na ovo pitanje nije smeo da odgovori, pa priznao: ''Nemam para da objavim ceo album'' 20:35 Vip 0
ISTORIJSKO BRATIMLJENJE: 300 godina od osnivanja Trojickosavska! Sremski Karlovci i Kjahta povezani misijom Save Vladislavića Raguzinskog (VIDEO) 11:26 Vesti 0
OD ELITE 8 KUPUJE STAN U ŠPANIJI! Đedović uskoro napušta Srbiju, a evo kako ga tretiraju kad ode kod Cece: ''Često me opominje'' (VIDEO) 20:20 Vip 0
DEVOJKA SE PORAĐA, A IZ STOMAKA IZLAZI ON Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom 08:00 Vip 0
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
SVE BIZARNIJE PONAŠANJE DONALDA TRAMPA: Zaboravio da je imenovao Pauela, izmišljao priče o mrtvom ujaku 21:28 Vesti 0
NEOBIČNO STVORENJE VIĐENO U VLAŠKOM POLJU Snimak sve zabeležio - šta je ovo uopšte? (VIDEO) 21:35 Razonoda 0
DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 18. JUL Strelcu moguća svađa, Bik da pazi u saobraćaju, jednom znaku stiže novac 19:31