Alo/M.K. NISU BILI ZA TO Angellina otkrila da ju je porodica sputavala da se bavi pevanjem, pa rekla ko je jedino bio uz nju 21:30 Vip 0
Pink/Alo/K.G. OVE DETALJE JAVNOST NIJE ZNALA! Saša Matić progovorio o odnosu sa Lukasom i kako mu je pomogao na početku karijere! 19:41 Vip 0
Alo/K.G. ZAPALILA SVE! Angelina provokativnim fotkama u crvenom bikiniju napravila opštu pometnju, komentari samo pljušte! (FOTO) 15:33 Vip 0
Alo/J.M. PEVAČICA POBEGLA IZ SRBIJE! Nakon skandaloznih komentara na račun pesme za Evroviziju, spakovala kofere i otišla! 13:23 Vip 0
Alo/Đ.M. KAD SAM DOŠLA KUĆI HTELA SAM DA SE UBIJEM! Srpska pevačica je posle Izbora za pesmu Evrovizije shvatila da ima ozbiljne psihičke probleme! 13:52 Vip 0
Alo/J.M. ANĐELINA O PESMI ZA EVROVIZIJU! Pevačica je otkrila zbog čega je imala tremu na nastupu kao i detalje dešavanja iza bine! 23:00 Vip 0
Alo/K.G. KAO DA SU SE DOGOVORILE! Sara Jo i Anđelina zapalile studio svojim stajlinzima, a svi gledaju u ovaj detalj na njihovim nogama! (FOTO) 22:41 Vip 0
Alo/K.G. LUKAS I SARA JO SE PRVI PUT SUOČILI! Nakon javnih prozivki pevač otkrio kakvo je njegovo mišljenje o njenoj numeri, a evo kako mu je ona odgovorila 22:16 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/J.M. BEZ NJENOG ZNANJA PRIJAVILI PESMU! Angelina otkriva do sada nepoznate detalje o saradnicima i poručuje jedno! 19:05 Vip 0
Alo/K.S. HIT U NAJAVI! Ovom numerom se Angelina predstavlja na Beoviziji, pesma već obara rekorde! (VIDEO) 11:51 Vip 0
Alo/Blic/T.Đ O NJOJ SE TAKO MALO ZNA Angelina je svojila srca publike, ali kada je reč o momku ne želi ništa da prizna! 22:09 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37