ALEKSANDRA PRIJOVIĆ O POLU DRUGOG DETETA Javno progovorila o trudnoći, ovo su svi čekali! 17:55 Vip 0
ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SE POVLAČI IZ JAVNOSTI Pevačica javno progovorila o trudnoći, ovo su svi čekali! 08:40 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ VEĆ ZNA POL DRUGOG DETETA Voditeljka progovorila o trudnoći, javno podelila srećne vesti! 12:20 Vip 0
ANA DABOVIĆ ČEKA DRUGO DETE: Košarkašica je prošle godine rodila ćerku, poznat i pol bebe 11:29 Vip 0
ALEKSANDRA PRIJOVIĆ O POLU DRUGOG DETETA Pevačica javno progovorila o trudnoći, ovo su svi čekali! 10:25 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ ODABRALA IME ZA BEBU! Iako ne zna pol deteta, voditeljka spremila i muško i žensko, simbolika je jaka! 09:25 Vip 0
RIJANA POSTALA MAMA PO DRUGI PUT Njena porodica je bogatija za još jednog dečaka, svi nagađaju kako će se zvati beba 17:41
24sedam/Alo/B.S. UVEK JE TU ZA NJU Marko Miljković otkrio sve o Luninoj drugoj trudnoći, čak je otkrio i prvo slovo imena za ćerkicu 09:20 Vip 0
Srbijadanas/Alo/B.S. NA OVAJ NAČIN JE SAOPŠTILA MARKU DA JE TRUDNA PO DRUGI PUT Luna do detalja ispričala kako je iznenadila svog supruga da će postati otac 21:10 Vip 0
Blic/Alo/B.S. STEFAN KAPIČIĆ POSTAJE OTAC PO DRUGI PUT Glumac i njegova supruga ne kriju radost što im stiže prinova (FOTO) 14:30 Vip 0
Alo/A.J. NJIHOVOJ SREĆI NEMA KRAJA Danijel Alibabić i njegova supruga čekaju drugo dete, a sada su otkrili kog pola je beba 21:50 Vip 0
Alo/A.J. TRUDNA SA 15 GODINA STARIJIM Zvezda Granda otkrila da je u drugom stanju, a šokiraćete se kada čujete šta je tražila od muža 10:35 Vip 0
M. J. Mačužić SJAJNE VESTI! Počela isplata 345.000 dinara od države, evo šta treba da uradite! 07:00 Vesti 0
NajŽena.rs KLOI KARDAŠIJAN DOBILA DRUGO DETE: Divne vesti je čuvala u strogoj tajnosti, a evo kod je pola beba 18:50
Kurir/Alo/A.M. TRUDNA BOJANA RODIĆ? Mirko Šijan po drugi put postaje otac, a evo i šta na sve to kaže baka Goca Božinovska 16:37 Vip 0
Star/Alo/A.M. POSLE DRAME U PORODILIŠTU, PORODILA SE Voditeljka je na svet donela drugo dete, njenoj sreći nema kraja 16:25 Vip 0
Alo/J.J. NISAM MOGLA VIŠE DA IZDRŽIM KRV I RANE! Sofija Milošević progovorila o nepoznatim detaljima iz života 09:17 Vip 0
Kurir.rs/Alo/A.M. PEVAČU SE ISPUNILA NAJVEĆA ŽELJA! Milan Mitrović sa suprugom čeka drugo dete! 09:15 Vip 0
Kurir/Alo/J.M. TRUDNA JELENA KOSTOV! Pevačica je u drugom stanju, ostvarila joj se dugo očekivana želja! 18:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1