"UMRLA JE KAO PODSTANAR, NIŠTA SVOJE NIJE IMALA..." Naš glumac umalo zaplakao, potpuno se slomio zbog smrti 14:20 Vip 0
PIO DVE LITRE ŽESTINE SVAKOG DANA Glumac zbog problema sa alkoholom završio u jezivim dugovima 16:35 Vip 0
NAŠ GLUMAC DUŽAN POLA MILIONA EVRA Uspeo je da pobedi porok, ali se dugova još nije rešio 08:00 Vip 0
PIO SAM DVE LITRE ALKOHOLA DNEVNO I BIO ZADUŽEN 500.000 EVRA! Glumac Tihomir Stanić progovorio o paklu poroka kroz koji je prošao! 10:15 Vip 0
Alo.rs/B. Paunović TV INTERVJU Bard domaćeg glumišta Tihomir Stanić o novoj sezoni popularne serije Kamiondžije 12:00 Razonoda 0
Alo/A.J. OVAKVI LJUDI SU RETKI I POSEBNI Bogoljub Karić u svom domu ugostio glumce Tihomira Stanića i Ivanu Žigon 16:55 Razonoda 0
Alo!/ N.D. SVAKA GODINA BEZ MARINKA JE SVE TEŽA! Šest godina nakon smrti Madžgalja kolege i prijatelji i dalje neutešni i preplavljeni bolom! 07:15 Vip 0
Alo/J.M. OVO SIGURNO NISTE OČEKIVALI! Šokiraće vas gde radi ćerka legendarnog glumca Tihomira Stanića! 13:35 Razonoda 0
Najžena.rs NIKAD NE BISTE POGODILI ČIME SE BAVI Ćerka Tihomira Stanića je fenomenalna mlada devojka, a zbog jedne stvari je tata Tika veoma ponosan! (VIDEO) 11:51
Najžena.rs ŽENA KOJA MU JE RODILA DVE ĆERKE NEĆE DA SE UDA ZA NJEGA Malo je poznato da je Tihomir Stanić ima BRAK iza sebe, a evo ko je bila njegova PRVA VELIKA LJUBAV! 18:09
Mondo/Alo/Đ.M. U SRBIJI JE SEDMI PO SMRTNOSTI Zovu ga i tihi karcinom, odneo je tri velikana naše scene, a malo je poznato koji su prvi simptomi ove opake bolesti! 16:49 Vip 0
Blic/Alo/D.S. OGLASIO SE TIKA STANIĆ NAKON GLASINA DA SE RAZVODI Glumac je imao da poruči samo jedno! 14:13 Razonoda 0
Tv ekran/Alo.rs/M.A. U KAFANI JE NAJBOLJI PROVOD S VUKOM KOSTIĆEM! Evo koju pesmu muzičari uvek moraju da mu sviraju, kolege otkrivaju da je glumac galantan pri kićenju (FOTO) 12:40 Razonoda 0
Alo.rs/M.A. REČI OD KOJIH SE SRCE SLAMA Tihomir Stanić iskreno o majci, nakon njene smrti: Mog oca upoznala je preko oglasa, odavno se odrekla svega materijalnog i razdelila sve što je stekla! 17:42 Razonoda 0
Alo.rs/M.A. TRAGEDIJA U DOMU GLUMCA Tihomir Stanić neutešan posle njene smrti (FOTO) 14:10 Razonoda 1
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DA LI JE ZABORAVLJANJE NORMALNO? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema 16:19
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31