Alo/A.J. "ŠTA ĆE BITI SA MOJIM GLASOM" Slavica Ćukteraš u očajnom stanju, otkazala sve nastupe, pa otkrila da ima veliki problem sa glasnim žicama 20:40 Vip 0
Alo/A.J. OSTALA BEZ GLASA? Goca Lazarević iskreno o zdravstvenim problemima, otkrila uzrok i simptome 20:15 Vip 0
Alo/A.J. OTKRIVENO U KAKVOM JE STANJU NAKON OPERACIJE Peđa Medenica je pušten iz bolnce, a ovo su svi detalji oporavka 22:00 Vip 0
Republika/Alo/A.J. HITNO OPERISAN Peđa Medenica se suočio sa ozbiljnim problemom, otkrivamo sve detalje njegovog zdravstvenog stanja 20:09 Vip 0
Alo/O.G.K. UPLAŠENA Slavica Ćukteraš o bolesti koja ju je zadesila poručila "Završila sam s pevanjem!" 00:00 Vip 0
Kurir/Alo/B.S. ISPOVEST KATARINE GRUJIĆ: "Izgubila sam glas na 9 meseci, operacija je bilo jedino rešenje" 19:10 Vip 0
Espreso/Alo/A.J. MILICA PAVLOVIĆ IMA TAJNI RITUAL Otkriveno šta pevačica svakodnevno radi, a za to ima dobar razlog 19:55 Vip 1
Alo/A.J. PRVA FOTOGRAFIJA NAKON OPERACIJE Edita Aradinović bila u strahu pred intervenciju, a evo kako je sada 15:05 Vip 0
Alo/A.J. IDE NA OPERACIJU Edita Aradinović otkrila da nije trudna, ali i zbog čega mora pod nož 14:45 Vip 0
najžena.rs DR KREJOVIĆ UPOZORAVA: Ako ste već dugo promukli, idite kod lekara, to može da bude simptom teške i opake bolesti 19:04
Blic/Alo.rs/D. I. ZDRAVSTVENI PROBLEMI Ceca se danas nije pojavila na snimanju "Zvezda Granda", a ova pevačica ju je zamenila! 17:29 Vip 0
Alo/Kurir/M.G. DECA NISU MOGLA DA JE GLEDAJU Šakira progovorila o teškoj zdravstvenoj situaciji, pevačica prošla golgotu, bilo je dana kad nije mogla da ustane iz kreveta 15:15 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
"GOVORE: BIĆE TO MONSTRUOZNA KATASTROFA ZA VAS!" Šta je stavljeno na kocku u sukobu u Ukrajini? 17:57 Vesti 0
POLICIJA GA JE LOCIRALA U SRBIJI Pogledajte jedini snimak Alije Balijagića u bekstvu (VIDEO) 20:23 Hronika 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 3. NOVEMBAR Blizance muči negativnost, Vage čeka ozbiljan posao sledeće nedelje 19:30