BELA KUĆA: Potrebni su nam vodoinstalateri i električari, a ne LGBTQ diplomci sa Harvarda 11:30 Vesti 0
"IMAĆEŠ VIŠE LOVE I OD IT STRUČNJAKA" Srbi otkrili u kojoj branši se danas može dobro zaraditi 10:36 BIZ 0
ELEKTIRČAR ZORAN UPOZORIO ZAŠTO JE VAŽNO DA BOJLER BUDE ISKLJUČEN TOKOM TUŠIRANJA Posle ovog objašnjenja više nikada se nećete kupati dok je uključen 19:55
ELEKTRIČAR REŠIO VELIKU DILEMU Kad palite bojler, uradite ovo i račun za srtuju će biti značajno manji 16:50 Razonoda 0
LENJI, A ČUDE SE ŠTO IM SE AUTO ZAPALI?! Električar Rade Ćurčić kaže da su vozači mahom neodgovorni pred putovanje! 06:00 Vesti 0
POSLUŠAJTE SAVET ELEKTRIČARA Pet uređaja koje treba isključiti iz struje pre odlaska na godišnji odmor 11:43 Razonoda 0
KAO U FILMU Utičnica im godinama bila pokvarena, električar došao i otkrio neverovatnu tajnu (VIDEO) 12:20 Razonoda 0
PROFESIONALNI ELEKTRIČAR RAZREŠIO DILEMU Uključujte bojler ovako i račun za struju će biti duplo manji 16:51
S.Ćorić BEOGRAĐANI OPREZ Lažni majstori pelješe po stanovima, proverite koga puštate u kuću 00:12 Žena 0
Alo.rs DRUŠTVENE MREŽE U ŠOKU ZBOG OVOG ČOVEKA Sa najveće visine i po najgorem vremenu morao je da uradi jednu stvar... (VIDEO) 19:32 Razonoda 0
Alo/Mediji PLATA 300.000 DINARA, A RADNIKA NEMA Ovo je jedno od najtraženijih zanimanja u Srbiji, zarade su astronomske 08:54 BIZ 0
Alo!/N. Gavrilov ELEKTRIČAR IZGOREO DOK JE SPAVAO! Vatra progutala zgradu u okviru kompleksa Infektivne klinike u Beogradu 07:00 Hronika 0
Alo/ Objektiv/ M. G. ŠTA AKO IMATE SLAB NAPON STRUJE? Pomaže jedan aparat, imaćete problem ako ne učinite ovu stvar 09:14 BIZ 1
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
"RADI SE O RADIOLOŠKOJ I HEMIJSKOJ KONTAMINACIJI" Izdato HITNO upozorenje zbog postrojenja u Iranu 22:15 Vesti 0
DA TOG DANA NIJE OTIŠAO U APOTEKU, NE BI NI ZNAO DA IMA SMRTONOSNU BOLEST Mlad čovek (38) posle 1 pitanja apotekara zanemeo - počela je borba za goli život 21:04