alo.rs/S.Ć. MOŽE DA UKAŽE NA INFARKT Ovaj znak u uhu povezan je sa oboljenjem srca, odmah uradite EKG 21:46 Žena 0
EVO KO NE SME NIKAKO DA JEDE KAJSIJE Ljudi sa ovom dijagnozom odmah moraju da ih izbace iz ishrane 15:55
NajŽena.rs OVAKO KARDIOLOZI ČUVAJU ZDRAVLJE SRCA I KRVNIH SUDOVA: Svi se pridržavaju ovih pravila, nije ništa teško 08:01
ALO.RS/S.Ć. OTKRIJTE DA LI VAŠIM KRVNIM SUDOVIMA "KOLAJU" UGRUŠCI Vrhove prstiju stavite u hladnu vodu, a ovo je znak da se javite lekaru 15:52 Žena 0
Promo SPECIJALISTA UPOZORAVA: Ignorisanje ovih simptoma može da dovede do mnogih kardiovaskularnih bolesti i psihičkih poremećaja 10:00 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. KARDIOLOZI JE SMATRAJU ČUDOM OD BILJKE Čuva srce, reguliše pritisak, šećer, holesterol, a ovako se koristi 11:55 Žena 0
NajŽena.rs KARDIOLOZI SU OVU NAMIRNICU OCENILI SAVRŠENOM ZA ZDRAVO SRCE: Ruši holesterol i odličan je izvor vitamina 15:42
alo.rs/24sedam.rs/Lj.Č. Vaš pas je pojeo čokoladu? Evo šta treba da uradite u ovakvoj situaciji 10:30 Razonoda 1
Najžena.rs BRZI TEST SA PALCEM KOJI SPAŠAVA ŽIVOT: Ako možete da uradite ovo, hitno idete kod lekara! 13:49
SEDAM NAMERNICA KOJE KARDIOLOZI IZBEGAVAJU Podižu krvni pritisak, opterećuju srce i uništavaju nam zdravlje 19:36
alo.rs/S.Ć. ČUDO PRIRODE, RUSI GA VEKOVIMA KORISTE: Smesa od 3 sastojka reguliše pritisak, efekat traje čak i do nekoliko godina 10:17 Žena 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
TEROR GLASNE MANJINE SE NASTAVLJA Šačica pristalica opozicije blokira saobraćaj kod Skupštine (FOTO) 18:27 Vesti 1
DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 23. DECEMBAR Nagli preokreti mogu narušiti mir jednom znaku, Ovnovi imaju važan zadatak 19:26
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31