Alo/N.D. "OSUĐENO JE NA PROPAST" Voditelj dao otkaz na Grandu pa opleo po čelnicima, pa pomenuo Popovića i Brenu 20:30 Vip 0
Grand/Alo/N.D. NEDAVNO DALA OTKAZ, A SADA SE POKAJALA Voditeljka u suzama zavapila: MOLIM VAS VRATITE ME NA TELEVIZIJU, NE MOGU JA OVO 15:15 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. OTKRILA PRAVU ISTINU Oglasila se Lea Kiš nakon navoda da je kolege optužila da uzimaju mito 13:40 Vip 0
Alo/J.J. PROŠLO JE MNOGO GODINA! Bio je u našem čuvenom bendu, a onda je postao jedan od najbogatijih Srba (FOTO) 09:06 Vip 0
Alo/N.K. KRATKA HALJINA I DUGE NOGE Ceca Ražnatović stigla na snimanje novogodišnjeg programa, pevačica zablistala u brutalnoj kombinaciji! 18:58 Vip 1
Alo/N.K. KOŠTA KAO STAN U BEOGRADU! Lepa Brena stigla na snimanje novogodišnjeg programa u novoj mašini, sve oči uprte u pevačicu! 18:03 Vip 0
Alo/N.K. U OVOM IZDANJU JE NIKO NIJE OČEKIVAO! Milica Pavlović se pojavila na snimanju novogodišnjeg programa i stajlingom ostavila sve u šoku! 16:30 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. POPOVIĆ ME JE OJADIO ZA 300.000 EVRA! Saša Mirković otkrio skandalozne detalje i zbog čega se sudi sa Grandom: Prevarili su nas i Lukasu razorili porodicu! 10:00 Vip 1
Alo/I.G. NEVIĐENI KARAMBOL U EMISIJI Suzana Jovanović žestoko isprozivala voditeljku: Na šta to ličiš!? 16:34 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. GRAND NA HONORARU JEDNE PEVAČICE UTAJIO 61.000 EVRA POREZA?! Sudski veštak za finansije progovorio, skandal dobija novi epilog?! 20:54 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. SAŠA NIJE HTEO DA ME ZAPOSLI JER SAM BILA DEBELA! Poznata voditeljka se i danas seća brutalnih reči Popovića i kako su je nazivali u javnosti zbog zanimanja 18:15 Vip 1
ALO/T.Đ DAME SU GA OBOŽAVALE, A ONDA SE NAPRASNO POVUKAO Sećate se Tihomira Tepića, zgodnog voditelja sa Grand televizije, evo gde je danas i šta radi?! 16:40 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
"GOVORE: BIĆE TO MONSTRUOZNA KATASTROFA ZA VAS!" Šta je stavljeno na kocku u sukobu u Ukrajini? 17:57 Vesti 0
POLICIJA GA JE LOCIRALA U SRBIJI Pogledajte jedini snimak Alije Balijagića u bekstvu (VIDEO) 20:23 Hronika 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 3. NOVEMBAR Blizance muči negativnost, Vage čeka ozbiljan posao sledeće nedelje 19:30