KRALJ SLAGALICE Miloš je pokorio sve protivnike i odneo titulu šampiona Superfinala kviza i milion dinara 08:19 Razonoda 0
S.Ćorić KOŠMAR U "SLAGALICI" Takmičari se pogubili, umete li vi da rešite zavrzlamu - šurnjaja, pašenog, jetrva... 10:05 Razonoda 0
alo.rs O VLADIMIRU KRNAČU PRIČA SRBIJA Malo ko zna da se u Slagalici takmičio protiv Slavoljuba, poznatog kao "Slavoljub-ćivot" 10:57 Razonoda 0
Alo.rs/M.Č. BEN BENTIL "POSTAO PSIHOANALITIČAR" Novi biser u "Slagalici" koji je postao hit na društvenim mrežama (VIDEO) 18:18 Sport 0
Alo.rs NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA U "SLAGALICI" I voditeljka je morala da reaguje - ovo se samo jednom dešava 22:54 Vesti 0
Alo/B.S. KRISTINA RADENKOVIĆ IZNENADILA MNOGE Posle nesreće gde je polomila obe ruke, voditeljka izbacila video kako mlatara njima (VIDEO) 14:45 Vip 1
ALO.RS/S.Ć. OD OVOG NEMA DALJE Skandal u Slagalici, niko ne može da veruje šta je takmičar uradio 16:41 Razonoda 0
alo rs/S.Ć. SRBIJA GLEDA I NE VERUJE OČIMA Takmičar napravio "krš i lom" u kvizu "Slagalica" 16:48 Razonoda 0
Novosti/Alo.rs URNEBESAN ODGOVOR U "SLAGALICI" Niko nije očekivao da će baš to izgovoriti tokom "asocijacija" (VIDEO) 21:32 Vesti 0
alo.rs/S.Ć. PRAVDA ZA MILUTINA Posle Slavoljuba on je najpoznatiji igrač "Slagalice", evo šta je uradio 17:37 Razonoda 0
Naj žena.rs SEĆATE LI SE SLAVOLJUBA IZ SLAGALICE? Reč čivot ga je proslavila, bio je zaljubljen u Danijelu Pantić, a evo kako danas izgleda i kako se priprema za zimu 12:05
Alo.rs POSTIGAO "NEMOGUĆE" U SLAGALICI! Ovaj takmičar oduševio je Srbiju i to jednim potezom (VIDEO) 22:32 Vesti 0
NajŽena.rs POSLE 30 GODINA OTKRIVENO KAKO JE NASTALA SLAGALICA: Zna se i zašto Skočko nosi naočare! 13:55
Alo/K.S. OTIŠLA JE SA DECOM IZ ZAJEDNIČKOG STANA! Otkriveno gde sa naslednicima sada živi voditeljka "Slagalice"! 09:47 Vip 0
Alo/K.G. PEVAČICA ZAVRŠILA U SLAGALICI! Kaja Ostojić zbog ovog pitanja odmah reagovala, a evo i kako! (FOTO) 10:50 Vip 0
Alo/K.G. PEVAČICE ZAVRŠILE U SLAGALICI Bekvalčeva i Uraganka postale deo opšte kulture, a tek da vidite kakvu je muku Nataša zadala takmičarima! 11:45 Vip 1
Alo KAKVA POBEDA U SLAGALICI Takmičari izdominirali, čak je i voditeljka uzviknula! (VIDEO) 20:11 Razonoda 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1