OPLJAČKANA ALEKSANDRA NIKOLIĆ! Hitno reagovala policija, bivša zadrugarka se oglasila: ''Ukradeno mi je 18.000 evra'' 22:59 Vip 0
OBEZBEĐENJE HITNO REAGOVALO U ELITI! Aleksandra Nikolić doživela nervni slom, učesnici je jedva smirili! (FOTO) 08:00 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
PAO POLJUBAC! Novi par Elite 8, više nisu mogli da se suzdrže, pljušte strasti na sve strane! 17:10 Vip 0
"NEKO NEMA ŽENU KAKVA SAM JA BILA LJUBAVNICA" Šok izjava učesnice Elite, priznala sve pred milionima 09:23 Vip 0
UZEO MI JE DETE Aleksandra Nikolić otkrila sve o bivšem mužu: "Pretio mi je, proganja me" 20:01 Vip 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
JELENA ILIĆ ĆE BITI KRIVIČNO GONJENA! Još jedna tužba stiže u Elitu 8, ovo su svi detalji 18:15 Vip 0
NIJE JOJ TREBALO DRUŽENJE SA IVANOM Oglasila se drugarica Aleksandre Nikolić zbog Marinkovića: "Ni fizički ne deluju kao par" 19:55 Vip 0
REŠETANJE ALEKSANDRE NIKOLIĆ Učesnici šokirani, nastrašnije osudili cimerku i nazvali je folirantom! 01:00 Vip 0
NEMA POVLAČENJA, TRPI ZA HONORAR! Bivša žena Ivana Marinkovića ne prestaje da pravi haos u Beloj kući 23:45 Vip 1
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
UČESNICA POLILA CIMERKU HEMIKALIJAMA! Neviđeni haos u Eliti, nastala opšta pometnja: "Ona je za ludnicu" (VIDEO) 16:50 Vip 0
"MUZLA SAM KRAVE SA PET GODINA..." Šok ispovest Aleksandre Nikolić, progovorila o detinjstvu, ovo javnost nije znala o njoj 19:15 Vip 0
"JA ĆU UVEK DA TI ČUVAM LEĐA" Emotivna objava Filipa Cara raznežila čitav region, njegove reči teraju suze na oči! 18:00 Vip 0
"TUKAO ME JE GOLU DOK SE NE ONESVESTIM" Traumatična ispovest rijaliti učesnice šokirala naciju, nastao muk! 16:30 Vip 0
OVAKO IZGLEDA KUĆA FILIPA CARA U HRVATSKOJ! Pogled na more oduzima dah, vodilo se računa o svakom detalju (FOTO) 22:30 Vip 0
KAJEM SE ŠTO SAM GA PRIJAVILA ZA NASILJE! Aleksandra Nikolić šokirala detaljima odnosa sa Filipom Carem! 18:00 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVAJ ZNAK ĆE SE OBOGATITI 2025. GODINE Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake 22:05
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22