OVA ŽENA U 58. GODINI IZGLEDA BRUTALNO U MINI KUPAĆEM KOSTIMU Kao da je tek juče sišla sa modne piste, ni duplo mlađe ne mogu da joj pariraju 17:38
SINDI KRAFORD BEZ TRUNKE ŠMINKE Manekenka izgleda mladoliko na pragu sedme decenije, njene najnovije slike su očarale fanove! 20:35
SINDI KRAFORD OVIM SLATKIŠEM ZAVRŠAVA SVAKI OBROK, A ZATEGNUTA JE KAO PRAĆKA Izbegavamo ga, ali je pun minerala 21:03
PREPOZNAJETE LI OVU LEPOTICU? Sa 18 godina zarađivala više novca od roditelja, apsolutno je pokorila svet mode 20:36
OBUCITE SE KAO SINDI KRAFORD Sve komade sigurno imate u ormaru, a bićete doterani i za posao i za izlazak 21:40
KRALJICA VINTIDŽ STILA Bela je inspiraciju pronašla kod famozne Sindi Kraford, njen autfit će poželeti sve fensi dame 17:31
KAO DA SU SESTRE Sindi Kraford i njena ćerka Kaja Gerber u crnom od glave do pete pokorile Njujork 11:56
KO AKO NE ONA Sindi Kraford ima sjajnu alternativu za klasičnu belu košulju, svaka žena će je poželeti u svom ormaru 18:44
ZA SVE JE ZASLUŽNA HLADNA VODA Trik Sindi Kraford za sprečavanje pojave bora i uvek blistav ten 09:27
POVRATAK LEGENDARNE ČETVORKE Oživele su zlatnu eru modelinga, a pojavila se i Linda Evanđelista posle pakla koji je preživela 13:48
STIŽE DOKUMENTARAC "THE SUPER MODELS" Naomi Kembel i Sindi Kraford će iz prvog lica otkriti sve tajne modne industrije 12:48
Naj žena JELOVNIK SINDI KRAFORD ĆE VAM OMOGUĆITI DA IZGLEDATE BRUTALNO Nema gladovanja, a imaćete liniju supermodela 17:20
Naj žena SUPERMODELI DEVEDESETIH DOBILE SU DOSTOJNE NASLEDNICE Njihove ćerke nasledile su lepotu od majki, vladaju svetskim modnim pistama 13:30
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37
JEZIVE SCENE U TURSKOJ Hrvat doživeo jak udarac u glavu, Hitna pomoć momentalno reagovala (VIDEO) 19:25